Looks can be deceiving

I am going nuts! Someone help me, please!

Jeg har en hund med meget korte hår, og nu også en relativ kort lunte, hvad de angår. Hvad gør jeg med al håret i bilen? Jeg er blevet bedre til at dække af, men jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, da det er som om at en fnugrulle eller en støvsuger ikke tager dem. Jeg blev så arrig igår, at jeg kastede fnugrullen ad helvedes til, fordi de dumme hår ikke vil ud. Er der nogen der kan give mig et godt tip? (Ikke noget med, at jeg skal have ny bil eller anskaffe mig en skaldet hund, bare et godt husmor råd).
Jeg takker på forhånd.
XXX

Photobucket
Photobucket

7 kommentarer

  • Lone

    Du skal købe en furminator, den er uundværlig til hunde der fælder.
    Min egen schæfer fælder rigtig meget, men når hun bliver børstet med furminatoren, er der næsten ikke nogle løse hår tilbage og min støvsuger kan få et velfortjent hvil :-)
    Et andet brugbart råd er, at putte et par engangsvaskeklude (skumgummi) i vaskemaskinen, når du vasker tøj. Det fjerner hundehårene fra tøjet.
    http://www.guloggratis.dk/dyr/hunde/tilbehor/andet/annonce/11658901

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Jeg er total afhængig af en speciel rød hanske du kan købe i bilka, og som normalt hænger ved dyreudstyr, og koster små 40 kr Den har en overflade som de gamle affnuggere, men bare ti gange bedre, så du nulre bare hårene af efter brug, og den er klar igen og igen og… Bruger den overalt, tøj, sofaer, bilen, og det tager to sek… er selv den heldige ejer af to hunde og en kat, så har altid en ved “hånden” ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

    Jeg prøvede med en rulle tape det virkede bare ikke. Men måske det skal være gaffa og ikke malertape :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • joey

    Jeg har selv 2 hunde, et fastmonteret tæppe som de ligger på i bilen tager det værste. ellers er Gaffa noget bedre end en fnugrulle, Gaffa on Gaffa off ;). Held og lykke med det

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

    Tak, det må prøves :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mark

    Hej Kira.
    Jeg bruger sådan en engangsvaske klud, de der skumgummi klude man køber i en pakke.Bruger dem til at fjerne min kats hår på møbler og sådan fik det råd af min mor.. Det fungere men ved jo ikke om det hjælper på hundehår.
    Hilsen Mark

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looks can be deceiving