Workout: AAAAV!

My dog is like my ex-boyfriend…this is why

Jamen hvad er meningen? Jeg er væk i tre minutter og så det her! Jeg har hende mistænkt for at gå derop når jeg ikke er hjemme, og hun må ha troet jeg var gået, for da jeg kom ind i soveværelset blev jeg mødt med dette syn.

Jeg ved ikke helt nøjagtigt hvorfor min hund tror, hun hører til i min seng, men det gør hun altså ikke. Jeg kunne alligevel ikke nænne at vække hende, for hun sov så sødt. Det var nærmest en lettelse hun lå der, for så trissede hun ikke rastløst rundt, som hun plejer. Det gør hun kun om natten, og det larmer altså med så stor en hund mod et trægulv og de negle der. Klik klik klik mod gulvet og jeg hader at få min nattesøvn afbrudt, med mindre det er af en mand!
Og så igen. Det er heller ikke helt rigtigt. Jeg havde en eks kæreste, som partout stod op HVER nat og trissede rundt. Sjosk sjosk sjosk med sine morgensutter på. Hver nat. Ud i køkkenet, åbne køleskabet, tage mælk ud, tage en skål ud af skabet, fylde den med raslende coco pops og nu er det så henad sjosk sjosk…knas knas. Jeg holdt simpelthen op med at sove sammen med ham fordi jeg kunne ikke holde det ud!! Det er rigtig godt for sexlivet at være så glad for coco pops, at de skal indtages klokken tre om natten. (NOT). Var det så bare mig han indtog og ikke føde, ville sagen straks ha været en anden!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout: AAAAV!