Beskyldt for at sælge våben

Sommerhus til salg!

Havde jeg nogensinde troet at dette ville ske? NEJ. Jeg har også været lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skulle smide det her op. Jeg er dog nået frem til, at det er bedst for alle!

Tænk at man kan afsky nogen så meget, at man smider vedkommendes hus på sin blog i håb om hurtigt salg!

En af mine naboer fortalte mig for ikke længe siden, at “Vejmanden” som jeg kalder ham, har sat sit hus til salg.
Jeg troede næsten ikke mine egne ører.

Det her var søndag formiddag for nogle uger siden og jeg lover jer for, at jeg nærmest løb hjem for at se om jeg havde en champagne på køl. Det måtte fejres!!

Som du måske allerede nu kan fornemme, så er det ikke MIT hus der er til salg, men en andens hus i området.
Hans hus fejler intet – pænt og charmerende og skøn lokation (salgstalen er startet) og jeg er sikker på, at uanset hvem der flytter ind, bliver det ikke værre end det er nu.

Han er en del af bestyrelsen i grundejerforeningen og efter min opfattelse en selvudnævnt vejbetjent. Hvis der er noget der skal være i et sommerhusområde, er det god stemning. Og præcis det, bidrager han og hans rædselskabinet Grundejerforeningen ikke til.

Mange naboer  jeg kender og møder, er simpelthen så søde. Jeg har haft mit sommerhus i snart 20 år og vi har det virkelig rart heroppe. Alle hjælper alle og ses til frokost, rosé og kolde øl, grill, fest og så videre på kryds og tværs. Jeg elsker det virkelig, og føler mig meget privilegeret at være havnet i sådan et dejligt smørhul – og så er der Vejmanden. Jeg opfatter ham som en tyran. En der finder glæde ved at være efter andre med stort og småt og måden der bliver talt på, vækker så meget harme i mig, at jeg bliver niveauet over prollet når jeg har den misfornøjelse at skulle lægge øre til hans rigide vej-pjat. Man skal ikke have en busk der lige har et par grene ud over skellet, så er fanden løs.

Nu til dit nye hus:

Som du kan se, indeholder huset mange fine kroge udenfor. Desuden er der masser af plads indenfor, kæmpe fordel for dem med en større familie. Gå-afstand til stranden og en hyggelig cykeltur på ca. fire km til Hornbæk by. Der bor flere pensionister heroppe hele året, så man er aldrig helt alene hvad enten man kommer sommer eller vinter. Husdyr har folk heller ikke noget imod.
KLIK HER FOR AT SE HUSET

Som sagt:
Den eneste ulempe er Vej-manden som er formand for vej og sti og forhåbentlig snart flytter hvis du køber hans hus, og så er der hende der er formand i grundejerforeningen som er mindst lige så hæslig og efter min opfattelse elsker drama og i virkeligheden skal sættes på plads lige på stedet hvis hun skaber sig. Men hvad er det man siger, kun en dårlig so kan ikke jage den anden af truget. Du skal være velkommen til at prøve :-) det ville faktisk være dejligt!

Du kan jo starte med at se på huset og give os alle sammen den store gave at købe det. Jeg kommer ilende med klingene glas og bobler!
Ses vi?

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beskyldt for at sælge våben