Cookie skal have en familie - er det dig/jer? {Galleri}

6 timers træning om dagen: Campen i Spanien trak tænder ud {Galleri}

img_2237

{Indeholder reklame}

Har du set Lisbeth Østergaards, Rikke Gøranssons og Kaspers (producer, Radio Nova) instagrams? Eller min? Hvis ikke, så kan du da altid smutte ind og kigge hvis du vil se et tilbageblik fra turen. Du kan selvfølgelig også lade være :)
Vi fire tog til Spanien for at teste en fitnesscamp på initiativ fra Mads (Nordic Flex Leasing).  Man bliver indlogeret og så begynder træningen ellers dagen efter. Morgen, middag og aften med noget yoga/udstræk. Det var mellem fem og seks timer om dagen, i vand, sand og skov. Desværre kunne mit en knæ ikke holde til alle udfordringerne, så jeg var lidt tilbageholdende. Træningen foregår i en kombi af OCR (Obstacle Course Racing) eller på dansk, forhindringsløb, interval og styrke. Jeg er helt klart mest til de to sidste. Jeg ville aldrig selv deltage i et forhindringsløb, men interval og styrke kan jeg godt lide.
For jer, derude, der synes OCR er for fedt, elsker konkurrencer hvor man presser sig selv og hinanden og hvor man laver træningen i al terræn, er dette helt klart noget for jer.

Campen er inkl. mad tre gange om dagen og så spiser man faktisk ikke mere, hvis man følger campens Kaspers råd. Der laves mad fra bunden og er en blanding af fisk, æg og veganske retter (salater, grøntsager, etc).
Man overnatter i hytter eller på hotellet i byen Zahora hvor campen finder sted. Der er faktisk nogle omkringliggende byer så som Vejer de la Frontera  der er rigtig hyggelige. Zahora er også mægtig hyggelig. Mini Mexicansk by-føles det som-og ligger et par timer fra Malaga i bil.

Sæsonerne løber efterår og forår. Det er ikke så koldt, faktisk dejligt. Men man skal have godt med skiftetøj med, så man har til de forskellige træningspas. Man kan sagtens tabe sig på sådan en tur her, man kan hvertfald også blive bekendt med sine svage og stærke sider. Den sidste dag, inden man skal hjem, har Kasper altid en overraskelse til en, vi nåede den ikke, da vi skulle lave billeder til Her og Nu dernede fra. Men det skulle eftersigende være et ret unikt træningspas.
Løbende under mine opdateringer fra Spanien, har der været noget forvirring omkring min camp og denne. Jeg afholder jo også en camp i Kroatien til feb. 2018. Den er lidt anderledes. Det er tre-fire timers træning om dagen, både indendørs og udendørs og ikke OCR stil. Den kan man læse om her. 

Du kan læse mere om Kaspers camp her. Den hedder Cheveyo og det er lige gået op for mig, at det betyder Spirit Warrior. Så ved I det :)

Jeg blev bekendt med campen gennem mine venner fra Nordic Flex Leasing der også har leaset mig min dejlige BMW, der har været der og synes jeg skulle prøve det af. Så noget tid efter, havde jeg fået samlet et lille hold af skønne mennesker og vi drog så afsted. Der var andre dernede på holdet, primært hollændere og svenskere + en dansker :)
Billederne kan du se her.

img_2259

img_2456

img_2464

img_2490

img_2498

img_2506

img_2561

img_2592

img_2615

img_2618

img_2641

img_1106

img_2855

img_9827

22712068_10155958042538469_870009986_o

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookie skal have en familie - er det dig/jer? {Galleri}