Sukkerfri/glutenfri: Belgiske vafler eller pandekager

Sommerdrinks ☀️🍋

{Indeholder reklamelinks for EasyPark}

img_5375

img_5379

Vil du have sommer i hjemmet, så er her et par opskrifter, som er inspireret af farver men også af IS!
Jep, is.
Jeg ved, mange synes det lyder mærkeligt, men jeg kan altså godt lide ideen med sodavand og is blandet sammen. Det hedder i USA en float. Du kan se hvad præcis de forestiller her og så har jeg også mit bud på en, lavet med SodaStream.

Den første, er i den sunde, friske ende. Dog kan man vælge at tilføje gin eller vodka hvis man ønsker at flippe lidt mere ud, end det sædvanlige hippiegøjl – jeg er så sund – halløj.

AGURK + LIME + DANSKVAND:
img_5385
Skær agurk i lange strimler, ned i et glas med danskvand, klem en lime i glasset og tilføj is, og den er klar til servering

SORBET IS {af eget valg} + SODASTREAM SPORT:
Link til SodaStream varianter her

Et par skefuld is i et koldt glas med Sport i, og du har en float!
img_4738

Sponsoreret af SodaStream – kan købes her

Reklame: Undgå parkeringsafgifter!
Vidste du, at du kan parkere, lade bilen stå imens du er på ferie og forlænge din parkering fra din rejsedestination? Det eneste du skal bruge, er internet og adgang til EasyPark appen. Min erfaring siger mig, det fungerer perfekt! Klik her for at læse mere: easypark.dk 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri/glutenfri: Belgiske vafler eller pandekager