Vind: Lækre snacks + rabatkode fra Bulk Powders

Til ferien, til hjembyen + nyd gratis parkering

easypark

Er jeg så heldig at jeg ALDRIG får en parkeringsbøde? Næh, det hænder det går galt, men så meget som jeg bevæger mig i “krigszonen” KBH og omegn må det jo ske i ny og næ. Det jeg med sikkerhed kan sige, er at jeg undgår P-bøder med EP.
Jeg begyndte at bruge EasyPark for nogle år siden, det har jeg så sparet penge og ikke mindst tid på, hvilket er mindst lige så vigtigt.
Det er nemlig sådan, at man betaler med mobiltelefonen. Den lange, trælse vej ned til parkeringsautomaten er fortid.
Der er dage, jeg skal til events eller møder eller skal shoppe (I ved hvordan det er)  hvor jeg ikke aner hvad tid jeg er færdig, og der er det nemlig også rigtig smart med EasyPark.

TIP: Uanset hvor du parkerer, kig efter EasyPark klistermærket. Der står altid hvad du skal gøre for at benytte EasyParks service det pågældende sted. Oftest på selve automaterne.

Bruger du ikke EasyPark kan det være den nærtstående skiferie bliver startskuddet.
EasyPark kan nemlig bruges i 500 europæiske byer – bl.a. i Sverige, Norge, Tyskland, Østrig og Italien, hvor mange drager på skiferie og allerede i uge 7 er der for mange aktiv ferie i kalenderen.
Uanset om du er lidt sent ude med at bytte julegaver, er træt af at traske ned eller hen til parkeringsautomater eller skal på ferie, kan EasyPark noget. I dag er din heldige dag, for du kan nemlig få gratis parkering på EasyParks regning. En perfekt måde at teste app´en på. Genial opfindelse, hvis du spørger mig. Og det gør du selvfølgelig, ikke?:)

Du  kan downloade 50 kr. til din parkering ved at klikke her

(Har du EasyPark på din tlf i forvejen, dur linket ikke – kun til nye brugere)

1. Man skal huske at skrive ”+45” foran sit mobilnummer. Ellers får man en ’error’-besked.

2. Man er nødt til at åbne linket på bloggen via mobilen. For nogen kan det godt virke på PC men nogle kan opleve problemer.

3. Når man har downloadet appen skal man fuldføre registreringen på appen. Det indebærer, at man både taster kontoplysninger og personlige informationer ind (navn, e-mail etc.). Når man får en mail tilsendt, er man klar til brug.

Der vil dog ikke komme nogen notifikation om, at man har fået 50 kr. i gavekort. Det bliver bare fratrukket i den første parkering – og så står det i ens faktura.

 

unnamed-1

unnamed

img_1407 img_1265

I samarbejde med EasyPark
BMW´en er min og oprindeligt leaset via Nordic Flex Leasing indtil jeg købte den fri.

-Min frakke på det øverste billede er fra Michala Wiesneck-

2 kommentarer

 • Casper Christensen

  Du behøver ikke at kigge efter noget klistermærke, bare brug din GPS på telefon til at markere stedet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Det er også korrekt, men EasyPark anbefaler at man undersøger om det stemmer overens da GPS´en kan hoppe over på eksempelvis KBH Kommunes numre og så får man en bøde hvis man holder på en privat parkering. Det er sket for undertegnede.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind: Lækre snacks + rabatkode fra Bulk Powders