OPSANG TIL LØBERNE! Det er godt ment

Jeg udfordrer dig: Se det og måske vil dit syn på dyr ændres for altid

frievinger

“Min” lille hønemor. Tidligere burhøne – nu en fri vinge eller to. Jeg opfordrer dig til at se Temalørdag lørdag den 3.9.16 kl 20 på DR2, fordi det vil have forhåbentlig – en effekt på hvordan du ser dyr.

Måske give dig stof til eftertanke med hensyn til dyrs plads blandt os andre – dyr. Erling og mig går pande mod pande i flere verbale dueller og jeg bliver sgu ret så indigneret over ham til tider. Jeg har smilet på her, men tro mig, det blev tørret af et par gange både af forundring og afmagt.
Jeg kan bare sige, at det er med god grund, at man har valgt to så forskellige personer til et program – det gir godt tv.
Jeg skal lige vænne sig til Erling, så meget tør jeg godt love og jeg tror absolut også at han lige skulle vænne sig til mig, og hvad han mente var helt hen i vejret.

Her står jeg med en af de høns der blev reddet af Lina, Anima og Frie Vinger lige inden den ramte kværnen efter måneder i et lille bur, for at leverer æg til den danske befolkning. Du kan faktisk adoptere burhøns er det ikke fint?? Give dem et dejligt liv og give dem dagslys som de ellers aldrig har oplevet. Noget vi tager for givet.
Se teaseren her

Poncho er fra Eva & Claudi

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSANG TIL LØBERNE! Det er godt ment