Tips om praktisk beauty: Hårfjerning

Derfor ligner jeg ikke længere et udtjent juletræ + 20% rabat på skønhed

PicMonkey Collage
I samarbejde med Healux

Jeg er med på, at man ikke skal skyde genveje til alt, men når det kommer til skønhed, snyder jeg med stor glæde! Helt ærligt, hvem gider dog bruge så og så mange minutter på at barbere sig, hvis det kan undgås? Læg lige sammen hvor mange timer det er, i et helt liv- der kan bruges på andet? Jeg bliver næsten forpustet af at tælle! Ud over at det også sviner og man skal investere i enten voks eller fancy skrabere. Jeg er ikke så modig at jeg har kastet mig over projektet forneden endnu men foroven?! Jo! Der er jeg slet ikke tilbageholden.
Det hænger muligvis sammen med at jeg har spansk blod i årene  (min farmor sagde også noget med sigøjner) at jeg har en del hårvækst, men det gør altså også, at jeg skal bruge det mere tid. Nu lyder det lidt som om jeg er et træt juletræ. Det er jeg faktisk også. Hvis ikke jeg tager mig af det hele tiden. Jeg kan simpelthen ikke tro, at jeg er den eneste der har det sådan her med hår. Et problem vi bare har lært at leve med.
spin_prod_882203012
Jeg får fjernet hår i en proces der tager nogle måneder. Ikke i ansigtet, da jeg holder meget af mine øjenbryn, men under armene. Jeg gider det simpelthen ikke. At barbere mig. Det tager for meget tid og er irriterende at huske på.

Se mere om hårfjerning fra min første tur under laseren her: En fitness piges bekendelser

Soprano XLi SHR er den nyeste laser teknologi der er på markedet, som er specielt designet til at fjerne uønsket hårvækst hurtigere og mere komfortabelt end nogensinde før. SHR repræsenterer et gennembrud indenfor den aesthetiske teknologi til behandling af uønsket hårvækst mere eller mindre smertefrit. Andre klinikker sender sågar deres kunder videre til Healux da de er eksperter inden for området.

Soprano XLi systemet virker ved skånsomt, at opvarme underhuden til en temperatur der beskadiger hår folliklen, og forhindre genvækst, samtidig med ikke at skade det omkringliggende hud, eller levere en ubehagelig høj energi.
Perfekt gave at ønske til til valentinsdag hvis man ønsker mindre hårvækst deromme eller dernede.

Jeg synes det er meget befriende og ikke mindst tidsbesparende. Jeg elsker at jeg ikke længere skal diktere min påklædning efter om jeg lige har orket at fjerne hår eller ej.

Få svar på dine spørgsmål om behandlingen her

FÅ RABAT PÅ BEHANDLINGER

Du kan lige nu få 20% rabat hos Healux ved at sige KIRA når du booker en behandling. Hvilken slags behandling du vælger, er underordnet. Måske har du bare lyst til at få wellness,  opstramning, behandling for sved, etc.

Hvis ikke du er så modig som mig, kan du vælge noget der er mindre krævende og i samme stund, lære stedet at kende. Healux – klinikken er rummelig og hyggelig med skønne, skønne behandlere, der ved hvad de gør. Du kan se alle deres behandlinger her

Min behandler hedder Signe og Healux kan kontaktes her:
Bredgade 51 kld tv, 1260 – København K
Tlf.: 66103995
Facebook

Lavet i samarbejde med Healux- klinikken og jeg håber på meget mere i fremtiden. Det er sgu kræs, det her!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips om praktisk beauty: Hårfjerning