Muskelopbygning vs. styrke - hvad er forskellen?

Få mere plads derhjemme: Her er nøglen til absolut organisering og mere plads

gobox1 gobox2gobox appen har jeg hentet i app store
Du kan like gobox på facebook her

gobox3
FUN FACT: Sangeren Drake, har investeret i et lignende koncept i USA.

Det koster kun 29 kroner, men til gengæld så kan du tage din mands værktøj, dine børns 40 meter lange togbane og i værste fald, kan du pakke både børn og mand væk et par dage når du gerne vil sove længe eller have venindeaften for kun 29 kroner!

Ja, jaaaaa, Det var ønsketækning. Børn og mænd kan godt nok ikke pakkes væk, men det kan dine ting. Du behøver nemlig hverken kælderrum, losseplads, loppemarked, etc. for at få dine ting bragt af vejen. gobox gør det for dig.
Jeg har ekempelvis ringet efter nogle bokse til både sommertøj, festtøj, sko og fitness gear.
Her taler vi både racercykler, kettlebells (godt det ikke er MIG der skal slæbe på det, men de gør det sgu med et smil på læben), TRX måtter, håndvægte og så videre. De bærer det ned fra 1. eller 5. sal, det er lige meget.
Jeg bruger ikke mit fitness udstyr hele tiden, jeg bruger det oftest når jeg skal ud og træne folk i virksomheder eller når jeg afholder events og i den mellemliggende periode, er der ingen grund til at have det til at flyde hjemme og optage plads. Jeg har kun det mest nødvendige hjemme i tilfælde af, at jeg gerne vil lave hjemmetræning.
Er du sådan en, der elsker landevej og cykler hele sommeren, kan du få opbevaret din racer om vinteren. Fik jeg sagt at det kun koster 29 kroner? Her er det absolut bedste:
gobox fungerer som en concierge. Via gobox appen eller online og få dem til at levere den til dig, når du skal bruge det. Inden for 24 timer. De henter den igen, når du er færdig med den. Det vil sige, ud over at opbevare dine ting, skal du ikke selv hente dem.
Jeg skal ikke selv hente al mit bjergbestiger gejl der fylder en hel del, det sørger de heldigivs for. Jeg har det mest nødvendige her, og resten har de opbevaret for mig.
Nu er det jeg forestiller mig, man kan vel også opbevare en mini – bar? Så kan de komme med det hele, når man skal holde fest? Joh, hvorfor ikke?

Forslag til opbevaring:
Ekstra tæpper, puder og dyner (vi får tit overnattende gæster)
Møbler – stole, sofa etc.
Festudstyr
Julegaver
Telte
Relevante items i forbindelse med udlejning (airbnb etc)
Ting til loppemarked
Børnelegetøj
Tøj
Sæsonpræget tøj
Sportsudstyr (her er gobox populært)
Hynder og haveting
Værktøj
Fitness gear
Collectors items
Fotoudstyr
Billeder
Regnskaber
Skoleting
Survival kit hvis nu vores side af jorden skulle falde fra hinanden.

Jeg spurgte, om de ikke også havde lyst til at smutte forbi Rema1000 på vejen, men den slags gør de så ikke. Man har vel lov at prøve!

Men hvordan er du sikker på, at ingen roder i dine ting? Fordi kasserne er plomberede. Du får plombering med, således at hvis de bliver brudt vil det blive opdaget.
Et godt tip: Hvis du har mange kasser, så sørg for, at du lige skriver på, i store træk hvad der er i. Eller evt. bare stikord. Ellers skal du kalde alle kasser hjem for at finde DEN ene kasse.

gobox 4
Det er sgu lidt sjovt, det er tredie gang på en måned jeg omtaler noget med kasser/æsker. Jeg elsker det bare, jeg ved jeg ikke er den eneste der holder af, at have ting i kasser med skilte på derhjemme. Så dig med hoarder-gen: Du er i paradis med dem her.

gobox5

Sådan gjorde jeg:

Jeg lagde de ting der skulle i kasser ud på gulvet. Tog billeder af dem. Så har jeg kaldt billederne for “grøn” “blå” etc. og det samme jeg har skrevet på kasserne. Det vil sige, at jeg ved hvad der er i den med “blå” på. Smart, ikke?

Her finder du priser og information om gobox. De kan kun hjælpe dig, hvis du bor i Hovedstads og Storkøbenhavns området.

Næste uge, afholder jeg en konkurrence hvor du kan vinde gratis opbevaring – i et helt år!
Glæd dig!

Outfit: Bluse fra Hummel + bukser fra ZARA

Lavet i samarbejde med alle tiders gobox

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muskelopbygning vs. styrke - hvad er forskellen?