Program til DR2 samt dyrevenlige beauty tips

En fitness – piges bekendelser

IMG_3307

Der er et overset problem som jeg har båret rundt på. Ikke noget jeg sådan SKJUUULER men så alligevel lidt. Det har været et irritationsmoment hele livet, og nu hvor fitness er blevet så spændende, har det ikke gjort “problemet” nemmere. HÅR!
Ikke det på benene, mellem benene, på hovedet eller hvor sådan noget sidder ellers. Men det under armene.
For det første, som den anti-metro drengepige jeg er, synes jeg det er pisse kedeligt at lege spa-dag derhjemme hveranden dag. Jeg har ting jeg skal nå, og barbere mig under armene er sgu ikke en af dem, for at være ærlig. Som billedet illustrerer, så går det LIDT stærkt ind imellem :D

IMG_3301Man aner th nederst under armen, at jeg forstår at holde hjulene kørende hos eksempelvis Healux Klinikken. Så sjusket. Nærmest pinligt.

Jeg roser lidt mig selv her, for klipningen på billedet hører til et af de bedre. Jeg kan næsten ikke tælle alle de gange jeg er gået ud af døren med langærmet på i 100 graders varme, velvidende at jeg ville komme til at svede, fordi jeg ikke lige have cuttet garnet under armene. Dage, hvor det ville være mest oplagt at gå i kortærmet. Ikke mindst til træning. Sådan er jeg så anderledes :)
Det er ren dovenskab, kan du nok høre. Ikke særlig kvindeligt. Men hey, jeg er vokset op på en gård, (ikke sådan en med dyr i bur) og gik på Rudolf Steiner. Behøver jeg virkelig sige mere?? Mine mange år i Thy Lejren er ikke forgæves!!

Tip: Øreringene er fra Våga

Jeg har fundet den perfekte løsning på mit hippie problem. Jeg får dem da bare fjernet! Sådan permanent! Det tager 70 sekunder pr. gang og jeg skal derind otte gange i alt. Det gør ikke engang ondt. Jeg husker at jeg ville ha vokset bikinilinjen i fjor, men løb ud af klinikken efter hun havde flået den ene side af. Det gjorde så ondt at jeg absolut ikke ønskede at gentage maridtet. Kom ikke og sig jeg ikke lider for skønheden. Men der ER bare visse ting man ikke skal bide i sig, og voksning er een af dem. Jeg var en smule betænkelig ved at skulle have fjernet hår permanent under armene, kan I nok forestille jer.  Men der er sket meget siden min gamle veninde fik laserfjernet kønshår for 10 år siden. Hun lignede en der led i flere dage efter.

Klinikken
Jeg har valgt en klinik der hedder Healux der ligger i Bredgade i KBH. I kan se deres hjemmeside her.

IMG_3309
Signe, min behandler er smadder sød og dygtig. Hun har fødselsdag samme dag som mig, det forklarer jo unægtelig udfaldet af hendes skønne personlighed.
Hun fulgte mig gennem trinene en for en og før jeg så mig om, lå jeg på briksen og havde venlige gnister under armene.
Det var overstået på ingen tid, og nu har jeg altså bestilt tid til den 3.december igen.

Aldrig mere hår under armene! Måske jeg bare skal arbejde mig nedad!!!

Psst! Nu hvor jeg skriver om projekt hårløs, har jeg aftalt med Healux Klinikken at I kan få en rabatkode til en behandling. Jeg bringer den i næste indlæg.

Lavet i samarbejde med Healux.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Program til DR2 samt dyrevenlige beauty tips