Der er et aller andet galt

Program til DR2 samt dyrevenlige beauty tips

I tirsdags (som er min fridag, har ikke holdt fri endnu – for jeg vil jo heller ikke gå glip af noget),  var jeg lige et smut forbi PR bureauet Dahl PR . Jeg synes der er så hyggeligt på deres kontor og de er altid så søde, så jeg fandt det passende at jeg fik lagt min makeup af min makeup artist der hedder Ulla Glud der. Jeg skulle nemlig lige gøres lidt pæn inden jeg skulle hjem til kaninmorderen Asger Juhl. Ja, sgu! Jeg skulle gøres pæn inden mødet med manden. Ikke for hans skyld, men for tv selvfølgelig :D

Senere på dagen tog jeg tilbage til Dahl PR for at deltage i et arrangement for Phyris.  Skønhed og pleje produkter og særdeles velduftende. Igen produkter der ikke tester på dyr og som jeg ser frem til at teste på mig selv :). Der er ingen Allan´er der har lagt krop til forsøg her. Og så er der jo altid en skjult agenda fra min side helt personligt. PR bureauer ved jo godt at mange travle kvinder godt kan lide snacks og mad og en reception / pressevisning uden den slags er jo uhørt. Så man ved altid at man får tørsten og sulten stillet på vejen. Det er ret obligatorisk, faktisk. Jeg kan slet ikke koncentrere mig om noget af det de siger, med mindre jeg står med et glas og en tallerken i hånden.

Øreringene som jeg havde på i tv-programmet er fra Våga, et svensk mærke. Synes de er så fine med de to perler.

Update: Er gået i gang med at bruge Phyris og er positivt overrasket. Det er virkelig nogle gode produkter. Mere information følger.

IMG_3165
IMG_3146 IMG_3150 IMG_3152 IMG_3155Flasher min goodie bag. Phyris kan købes hos kosmetologer verden over og altså også her i DK. Der findes forhandlerliste på deres hjemmeside.

IMG_3182

Makeup fra blandt andet LR som er blevet en favorit. Egentlig har jeg længe brugt e.l.f. men efter det er blevet svært er købe i DK eller fra UK, så er jeg egentlig i gang med at prøve andre brands.
IMG_3173
Skønne Hanne photobomber min selfie :D Hun må gerne.  Er jeg den eneste der lægger mærke til at jeg har røde tænder? Besynderligt.

IMG_3181

IMG_3184

2 kommentarer

  • Så fik jeg alligevel flashet min rødternede skjorte i baggrunden. Men tusind tak for en hyggelig aften, og hyggeligt lige at hlse på dig :-) Det er nogle fantastiske holdninger du har mht. dyr bla. Keep on going! :-) God dag. :grinning:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så fik jeg alligevel flashet min rødternede skjorte på dit billede ;-)
    Tusind tak for en hyggelig aften. Jeg glæder mig til at hører

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er et aller andet galt