Uha-uha, vandet er koldt!

Fladpandet (mig) og fladmavet (Yvonne)

Glad sad jeg der med en skive (stor) pizza i munden og scrollede Facebook. Gumlede i mig. Jeg siger jer, det var pizza nummer to (ikke skive, PIZZA) jeg var i gang med. Man skulle tro jeg var mæt. Det var jeg egentlig også, men når de smager så godt og jeg havde dem liggende…Ok, købt dem på vej hjem fra fem dages ædegilde i Sverige, det er jo jul…skulle de jo spises. Forstår måske godt lidt, at Dan spurgte om jeg SLET ikke havde ladet en enkel skive ligge til ham gentagende gange. Bare en skorpe måske. Nope!!
Så anyway, jeg sidder der med min pizzaskive i munden, god samvittighed og det hele, fordi jeg lærer jo også mine klienter at man ikke kommer langt med dårlig samvittighed, og hvad popper op på FB? Et billede af min træner Yvonne.
Dumme kost, når jeg at tænke, men slettede tanken igen, fordi det siger man jo ikke om folk – eller tænker om dem, man synes godt om, men helt ærligt, er jeg ikke lidt berettiget her?! Hun lægger det her billede af en flad mave op et par dage efter jul? Hvad BILDER hun sig ind?!
Jeg spiste skiven i en fart og så glemmer vi ligesom det, ikke? Ikke mere julesjov nu. Rema 1000 har de bedste øko-vegetar pizzaer men de må bare blive liggende, det går jo ikke.
Tilbage til hverdagen. STORT SUK!

Screen Shot 2014-12-28 at 10.14.44 AM
Stolt viser hun sine @celefit bukser frem, de er også fede nok, men jeg er nu mere optaget af at man kan lave småkager på hendes mave, så flad er den jo. Småkager, eller pizzaer for den sags skyld. Yvonne, vi ses mandag…ikke?!

 

6 kommentarer

 • Jette

  elllskeeer du har så stor selvironi og bare er ærlig ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  SÅ fede bukser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hahahaha når hendes mave ser sådan ud EFTER jul, så beder hun jo om at blive kaldt kost i tankerne ;)
  Gal jeg gad godt eje den flade mave! Ren og ægte misundelse herfra….og imponerede over du kan spise to pizzaer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Jeg er faktisk også LIDT stolt, helt ærligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu da også usportsligt at flashe sådan en lækker flad mave her efter julen! Jeg gemmer mig lige lidt under min sweater lidt endnu ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uha-uha, vandet er koldt!