Elsker du din kat? Så køber du også det her!

Goodies & Trreats lige til døren

Mit keyboard skrev ikke lige trreats med to r´er, vel? Nej, det var overlagt.
Du tænker: Det er hermed igen bekræftet, damen kan ikke stave og ønsker ikke at gøre noget ved det. Min grammatik og stavning er ikke perfekt, men det er fordi jeg havde travlt med at pudse hestesadler derhjemme og lege med træfigurer i Rudolf Steiner skolen.

Nåmen,
Hør lige: TRREAAAATS. Det triller sgu da meget godt på tungen. Sig det med en forvandlingskugle i munden…

IMG_0682

IMG_0683IMG_0693IMG_0689

Opi fik Dennis Knudsens INK lipstick galt i halsen

Nyt koncept fra Goodiebox folket. Du kan bestille blomster fra Interflora eller ELLER du kan bestille Trreats til dine venner. Der bliver jævnligt lagt nye og flere bokse op, og de bokses indhold kan man så browse sig igennem og se hvad der passer bedst til bedste veninden, svigermom, pengepungen eller bare til dig selv i virkeligheden. Den ene hedder jo selvforkælelse, ikke!
Popstars er lige begyndt at rulle over skærmen så hvad med spa hygge i stuen, poppe en champagne og lidt dulle-hygge alene eller med en du kender? Opi og jeg duller for vildt. Katttene ser sjove ud nu.

box1 box2
Sådan gør du:
Gå ind på Trreats hjemmeside.
Bestil og skriv din hilsen. (Hilsen sendes til din udvalgte med sms)
Betal.
Sådan!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker du din kat? Så køber du også det her!