Lige nu...

Småland med min forlovede

PicMonkey Collage Småland: To timers kørsel fra Helsingør, et kvarters kørsel fra Isaberg Mountain Resort

Jeg ror som en elegant lady. Dan ror som var han på flugt fra slikpolitiet. Hvilket han nok i virkeligheden er hele tiden.

Vi roede ud til en øde ø, hvis man kan kalde dem det, de mange øer i de svenske. Da vi landede, kiggede jeg mig rundt. Jeg orienterede mig som man nu bør, når man er på en øde ø, skulle der være fare på færde.

Midt i min glæde over at være i en sådan unik situation som jeg følte det er at være aldeles alene på en klat jord, faldt jeg nærmest i en elg lort. En ELG lort. Spejdede igen. Ingen elge i nærheden.
Jeg tænkte, det er vildt, de svømmer bare herud og prutter og spiser, og så de smutter igen. Kan de da ikke bare gøre det på fastlandet??
Lige indtil det gik op for mig, at på den anden side af bakken på denne ø, var der fastland. Øen var en slags jordbunke ud i søen. Det var da træls. Skuffende at skulle inde, at det så bare nok en ko høm-høm fra den nærliggende mark hvor de gik.  Her gik jeg lige fra at være Kira Eggers 40 år næsten,  til at være Georg fra De 5. Og tilbage til at være Kira Eggers næsten 40 år.

Turen var mægtig dejlig og rolig. Vi havde installeret os på et hotel med masser af god, øko-mad og smuk udsigt…samt masser af {skrigende} børn…ikke lige noget for et par der skal på romantisk tur. Det tjekker jeg lige hjemmefra en anden gang, eller rejser i skoletiden :). TIP: Det er kun forældre og bedsteforældre der synes det er sødt når deres yngel konstant skriger.

Nå, men for at korte det hele ned til det jeg egentlig ville, at vise lidt billeder. Må jeg venligst opfordre til en tur i det svenske. Det var bra!

IMG_7023IMG_7144

Her boede vi på Hestraviken

IMG_7086 Formoder det er Isaberg man ser i baggrunden

IMG_7134
IMG_7048

IMG_7134

Det er vores hotel i baggrunden

IMG_7072bw

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu...