To pinlige ting, I ikke vidste om mig

Eksempel på vægttabsforløb:

10468057_10203913493341200_6222929556568961433_n

Jeg har en klient, som vejede 109.9 kg da hun kontaktede mig i  april 2014.
I starten, kunne jeg godt fornemme, at det var svært for hende at få tid til at lave/forberede mad, købe ind, etc. ved siden af sit sociale liv og ikke mindst en super karriere som selvstændig. Faktisk, hun lavede stort set aldrig mad selv, som krævede for meget af hendes opmærksomhed.

Hun fik sin kostplan og jeg holdt løbende kontakt med hende for at holde øje med hendes udvikling, også via mine træningstimer med hende. Hun træner en del selv, og laver også konditionstræning. Ud over det, kan hun godt lide at drikke sine kalorier. (Not good). Hun elsker sit glas vin (et, måske to) flere gange om ugen, og ellers kan hun jo godt lide god mad. Jamen, ikke meget anderledes end resten af os. Det stak bare af.

Hun blev ved med at ploppe i, men var også ærlig omkring det, hvilket var godt så vi kunne tale om det, for selv om resultaterne langsomt kom, var det FOR langsomt og med for mange udsving i den forkerte retning. Altså: De samme dumme vaner som før. Hun blev med tiden bedre til at give det en chance og tage det mere alvorligt. Altså virkelig ville det.

To ting vi dog fandt ud af ikke virkede for hende var:
En kold tyrker
At stå på egne ben det meste af tiden, hun skulle have en strammere kontakt til mig

Efter ferie og sommerhygge og den slags, der har været i vejen for, at vi kunne køre 100% på noget før, lavede jeg nogle ændringer.

Jeg gjorde det, at jeg sagde til hende, at hun må få et glas vin om ugen, frem for 2 om måneden. Derudover, bad jeg hende tjekke ind med mig hver aften, og fortælle mig, hvorvidt hun havde holdt sin plan. De to ting hjalp.
På under to uger, styrtede vægten ned, og hun er nu under 100 kg, hvilket hun ikke har været i mange år.
Det med vinen, gjorde hende så glad, hun kan nu se frem til det og glæde sig. Det med at tjekke ind, gør, at hun før hun putter noget i munden, husker på, at hun skal skrive det til mig senere, og dermed lægger det pænt tilbage.

Jeg synes det viser meget godt, at vi alle er forskellige, og derfor også skal have forskellige værktøjer.
Vi fortsætter kampen, gør vi. Og ja, der vil sikkert komme flere ændringer eller op/nedture løbende, men nu kender vi hvad der demotiverer hende og hvad der frister hende. To ting, der for mig, er ret væsentlige.
Hun er også blevet meget bedre til at takke NEJ til ting som kan byde på fristelser, eller i det mindste forberede sig på dem. Den evne skal man ikke underkende, for det er ikke særlig sjovt at sidde derhjemme med sin skrabede tallerken, mens de andre sidder og hygger sig på en bar. Men sådan kan det nu engang blive nødt til at være i en periode. Jeg ønskede at se hende få en succesoplevelse ved at for een gangs skyld, holde sig til planen som er skræddersyet til hende…og det fik hun :). Jeg stolt, det må jeg sige. Af hendes og hendes viljestyrke.

Vil du også i gang?
Kostplaner laves til alle – også jer i Jylland og på Fyn.
Træningsplan er kun for dem I KBH og Nordsjælland.
Tjek her, hvis du vil læse mere {gå ned i bunden af indlægget, der står hvad du kan få}

1 kommentar

  • Tak for de pæne ord og for min vin 1 gang om ugen….hæ hæ. Krammer, møsser og træning done for i dag. Anita

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To pinlige ting, I ikke vidste om mig