Soya veganer is

Til frokost på Bryggeriet Skovlyst

20140522_124009

I forbindelse med at jeg har hjulpet min økonomiske rådgiver Anita fra abc-okonomi.dk med noget messe-halløj, inviterede hun på frokost. Det skulle foregå på Bryggeriet Skovlyst.  Lækre øl, nærmest selvsagt, og godt smørrebrød, også for mig, som holder mig til fedtfattigt sortiment.

Husk at bestille bord, det er et sted der er travlt besøgt.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg lader mig friste der. Det var så enormt hyggeligt og hvilket dejligt sted og god atmosfære.

Bukserne fik jeg af Mascha i fødselsdagsgave, de er fra Zara, sandaler fra Asos, blusen fra G-Star (de har nogle lækre lækre kollektioner til kvinder, synes jeg).
Trøjen her, er en favorit. Den er let og luftig og kan bruges i forbindelse med alm. brug, men også til en lidt mere professionel begivenhed. OG den skal ikke stryges!! Tasken er fra Lacoste. En anden favorit.

Bilen har jeg leaset hos Max og Martin i Frederikssund, leasing inkl. Falck abonnement, hvilket jeg har haft brug for 3 gange på fire måneder. UPS!!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soya veganer is