Sukkerfri aften: Det skal vi ha´

Tre produkter du bør kende

Tre produkter du bør kende, købe eller prøve.

3g

Jeg vil lige præsentere jer, for tre produkter som jeg selv benytter mig af.

I forbindelse med min workshop, har jeg altid goodiebags til de deltagende. Sidste gang, valgte jeg at samarbejde med madlog.dk, beautywater og ISIS.

★Madlog
Her kan du uden problemer tracke din mad og holde øje med, hvad du putter i munden. Både fedt, kaloriemæssigt og selvfølgelig proteiner. Der er en fin lagkage, der fortæller dig, om du har nok af kulhydrat, fedt og proteiner, altså delt op, så du kan indfrie din kostplan eller din overbevisning om, hvad der er bedst for dig. Deltagerne fik et gavekort.

Desktop1

Desuden kan man lave flere forskellige kostprogrammer, læse masser af artikler, få intelligent madvaresøgning, motionstracker, få overblik over hvad næringsindhold der er i mad, som altså i kosttilskud, mineraler og vitaminer. Alt i alt, helt genialt. madlog.dk

★Beautywater Q10 
Med antydning af Grapefrugt, får du et godt skud vitamin E med denne drik. Jeg kan rigtig godt lide den, og ville derfor give den til mine skønne deltagere på seminaret. Der er naturligvis lavt kalorieindhold…halloooo…det er mig du taler med her…og på et fitness seminar, hører det sig hjemme, intet andet. Q10 dannes af kroppen selv, og bruges af kroppen til at skaffe energi til at passe på sig selv og danne celler. Det findes i enhver celle i kroppen. Her er blot et tilskud på 30 mg i flasken.
Den indeholder ikke kulsyre. Deltagerne fik en flaske med hjem.

Vidste du i øvrigt at: Kulsyre ikke er godt for tænder?  Det siges der hvertfald.
Jeg drikker dog stadig læskedrikke og danskvand med kulsyre (elsker danskvand). Hvis man drikker det med sugerør, kommer det ikke så meget i berøring med tænderne. Som om vi kan huske det hver gang, men det var hvertfald et tip. Jeg foretrækker faktisk sugerør, det synes jeg er lidt hyggeligt og det er nemmere at passe på læbestiften. beautywater.dk

★ISIS
Jeg er selv fan af ISIS, så hvorfor skulle mine seminar/workshop deltagere ikke også kunne blive det? ISIS er et brand der gør det sjovere at være på kur eller bare gør det nemmere at holde sin vægt. Masser af produkter at vælge mellem, så mon ikke du kan finde et der passer til dig?
Sukker er et no go, med mindre det er naturligt. Det skal lige siges, at de stadig har nogle produkter med sødemidler, men de udgår stille og roligt. Man skal ikke spise sig mæt i ISIS, men skal man have is, kan man med ro spise en skefuld eller to mere af en ISIS end en almindelig. Deltagerne fik en snackbar.
God appetit! isis.dk

BOOK DIT SEMINAR HER 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri aften: Det skal vi ha´