Åhhh Gud, fede Helle

Hey Phillips, skal det være os to?

Designline1960
Archive_DL_3_4_SMRT_v16
DL_Living_Off_REFL_v11Så så man lige sin nye partner in crime. Trimmet, flashy, kantet og flad som et vaskebræt. We like!!
Som jeg har beskrevet tidligere, er Dan og jeg i gang med at give vores kontor en makeover og rummet skriger på et ordentligt tv/fladskærm.

Så var det jeg lige blev præsenteret for Phillips. Slank og rank! Magtfuld og smuk. Sådan ;) Passer perfekt til kontoret som har fem meter til loftet og er lidt gammeldags. Det er Delta Airlines gamle lokaler vi har lejet og det minder mest om en balsal. Det kunne godt trænge til noget fashion statement agtigt interør for ligesom at modspille det ældre, sofistikerede look kontoret bærer præg af.

Det første Dan sagde ud over selvfølgelig at komplimentere tv´et, var at klaverspillet er smukt i videoen, og det må jeg jo give ham ret i. Dan producerer musik, så alt visuelt forbundet med musik er noget han går op i.

Nu sidder jeg og kigger på det tv jeg har nu, og synes allerede det er for tykt.

Er du vild med LED light, ambilight-funktioner som tilpasning til vægfarve,
og lounge-lys-tilstand, er dette noget for dig. Ud over det, er der naturligvis mulighed for Netflix, Youtube og andre online aktiviteter, blandt andet via Smart TV.

Er du heller ikke til rodede kabler? Der kommer en kabelsamler med i købet og som noget anderledes, er tvét lavet mef et glaspladepanel.

Desuden er det EU mærket med den lille fine blomst.

Mål
• Målpåkasse(BxHxD):1377x1428x398mm • Målpåanlæg(BxHxD):1241x1191x41,4mm • Vægt: 42 kg
• Vægt inkl. emballage: 56,9 kg
• Kompatibel med VESA-vægbeslag: 400 x 400 mm • Tilbagelæningsvinkel: 0° til 10°

Kender du dette fjernsyn? Hvad er dine erfaringer? Læs mere om Philips DesignLine Ultraslankt 3D Smart LED-TV med 3-sidet Ambilight XL og Perfect Pixel HD HER

 

 
Lavet i samarbejde med Phillips

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åhhh Gud, fede Helle