Lækker, lækker, lækker!

Desktop

Som den store Dr. Hauschka fan jeg er, bliver jeg altid inviteret til deres events. I dette tilfælde blev jeg inviteret til lanceringen af dette produkt, som jeg  har skrevet om før. 
Jeg modtog allerede serien helt tilbage i februar tror jeg, og har faktisk brugt den lige siden.
Jeg har stor tiltro til Dr. Hauschka og deres produkter, og til eventet fik jeg ansigtbehandling, så jeg kunne lære hvordan jeg skal bruge de forskellige produkter som jeg har derhjemme. Derefter, lagde Karim Sattar makeup på mig fra hans nye Dr. Hauschka serie, som jeg – igen – fik med hjem. Jeg elsker at få lagt makeup, især af en som Karim der kan finde ud af det. Jeg fik også en bodywash og en lækker body lotion. De forstår virkelig at forkæle en, give en god og lærerig oplevelse, samt alle de fine produkter jeg bare elsker!

IMG_1095

TIP! Hvis du ligesom mig, lider af rødhed forskellige steder i ansigtet, så har Dr. Hauschka en creme de anbefaler.  Jeg har bestilt den, men nu kan jeg ikke huske hvad den hedder. Glæder mig til at se om den virker og skal nok blogge om det.

Her er lidt om den nye serie, taget fra Dr. Hauschkas hjemmeside:

Limited Edition Collection, Spring 2013

Eyeshadow Trio

Eyeshadows in beige, rose pink and chocolate highlight your eye color and emphasize your beauty and individuality.

Black Eyeliner in new formulation with smudge applicator

Black eyeliner emphasizes the unique shape of the eyes. Mineral pigments fused with botanical waxes lend the pencil a soft smoothness.

Volume Mascara Black with new brush

New brush provides volume and curve to the lashes, making eyes vividly expressive. Original formulation of beeswax and candelilla and rose waxes combined with silk protect lashes.

Eyeshadow Blender Brush & Eye Definer Brush 

High quality, professional brushes ensure make-up is applied where and how you want it, allowing you to achieve the looks seen on runways. and in magazines. Made from pony hair.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *