Tilbage på skolebænken: Jeg skal være...

Kære læsere: Vi sadler om


Desktop

Jeg er i gang med at redesigne bloggen og optimere brugervenligheden. Blandt andet i menuen. {Jeg er blevet lidt inspireret af de foredrag jeg var til i går, på IT Universitetet.}
I vil derfor se nogle ændringer løbende, da jeg tester.

Som I måske har bemærket, jeg har lukket min Facebook fanside ved at deaktivere den. Jeg blev simpelthen så træt af de idioter, der kom derind for at ødelægge den gode stemning.
Her er tale om nogle få, ynkelige mandsfolk forklædt som “trolls”. Ikke teens, ikke skønne kvinder, nej gamle, ensomme, indebrændte mænd, der sikkert er blevet blokeret fra nationen! på Ekstra Bladets hjemmeside og så desværre havnede hos mig. Der var også nogle få kvinder, der simpelthen ikke magtede, at jeg skrev om mig selv på min egen side. Ja, hvem skulle jeg ellers skrive om? Det er jo min side. 20.000 mennesker på fansiden. Ikke særlig mange, men for mange til mig. For upersonligt.

Jeg sadler om, og laver en ny side, med en ny vinkel. Forhåbentlig kan det tiltrække nogle lidt andre typer. :o)
Indtil da, kan I diskutere fitness og mad i min lukkede gruppe her.

VIL DU MODTAGE EN MAIL OM DEN NYE SIDE? SEND EN MAIL TIL OS@DKIRA.COM med “FACEBOOK” i emnefelt.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på skolebænken: Jeg skal være...