ZOOPARK: Færre dyr, mere plads

Til bryllup i Jylland

Nærmere betegnet Århus.
Sidste weekend var en pakket een.

Først fra KBH til Skanderborg festivalen. Dernæst tog vi til en kro i Låsby hvor vi overnattede fra fredag til lørdag. (Flere billeder derfra snart.)

Jeg var skuffet over festivalen. Mest over de frivilliges manglende evne til at hjælpe med simple spørgsmål som: Hvor skal vi gå hen? Vi har det her armbånd…otte medarbejdere der pegede os i otte forskellige retninger. Tre kvarter senere og ikke meget klogere og jeg var ret så træt af den festival.

Photobucket

Nå, men kroen var hyggelig. Antik – agtig.

Turen gik lørdag til Going Donuts i Herning, hvor jeg smagte på 12 forskellige donuts. Næh, jeg smagte ikke, jeg spiste dem! Det, og bryllup samme aften, samt besøg hos svigermor og en tur på formland messe i Herning gjorde at jeg pakkede 3 kg på, hvoraf jeg allerede har smidt to af dem igen. Puhaa!

Photobucket

De færreste vil nok blive overrasket over at høre at jeg indtraf mig ganske tilpas ved dessertbordet til min kærestes søsters bryllup. Jeg var nok een af dem, der var lettest at holde styr på for jeg gik ikke så langt :) Jeg var den første til at ødelægge det flotte hjerte. Det lå bare der og der skete INTET. Total spild af god kransekage. Det er jo efterhånden en joke med mig og mad. Jeg er spiseforstyrret. Suk.

Jeg har nogle billeder fra hele weekenden, jeg skal bare lige sortere først, det tager jo sin tid, den slags :)

Kh. Kira

2 kommentarer

 • Task

  Hej Kira .. Super blog.
  Ville lige høre hvor dit tøj er fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej!
   Cardigan og bælte fra H&M. Sko og taske fra Christian Louboutin, kjole fra Noa Noa.Ur fra Rolex, ring en gave, clutch fra London ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZOOPARK: Færre dyr, mere plads