workout: se et par af mine favoritøvelser her - og hvorfor

jeg eksploderer!!

Sidste måned tog jeg FIRE kilo på før min menstruation, nu har jeg taget på igen på grund af det samme. Nu bliver I lige kørt ind i min cycklus her…
Jeg kan da umuligt være den eneste med den følelse? Det har personligt stået på i årevis for mig, og jeg er bare så træt af det!

Køb dit lovpligtige hundetegn i min webshop og få gratis levering ;) klik her 

Jamen, jeg er en vandballon. Jeg ligner een og jeg føler min hjerne er ved at eksplodere som en. Jeg er et knap så godt menneske fire dage om måneden og det skyldes: PMS. Jeg er bedst alene i denne tid fordi jeg er ikke tilregnelig og min lunte er kortere end kort. Jeg er ked af det og ting går mig på som jeg normalt kan ryste af mig. Jeg bliver sådan rigtig ked af det. Ikke alene det, jeg bliver også sur. Ad helvedes til sur. Jeg snerrer og derfor er jeg altså som sagt gerne alene i denne tid, for ellers går det ud over andre. Små ting gør mig små-hidsig.

Det går mig i den grad på, at jeg tager så meget på i væske. Jeg har skrevet om det før, men har stadig ikke fået ringet til lægen. Jeg glemmer det. Jeg glemmer også at skrive ned at jeg skal ringe til lægen. Det kunne jeg gøre nu men nu blogger jeg lige.

Det eneste der lader til at hjælpe på det, er masser af cardio. MASSER. (Min hund er lidt træt disse dage :) )

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre ved mit humør andet end at fordybe mig i ting der kan fjerne fokus. Nu har jeg så heldigvis en del træning for tiden, så det kan gøre mig for træt til at være arrig. Men det faktisk, er OGSÅ galt for hvis jeg ikke ser resultater sådan cirka med det samme, får jeg lyst til at tude!
Vejret gør det jo heller ikke bedre. I dag ser det dog bedre ud, så kan jeg også komme i gang med at gøre klar til mit loppemarked i Hørsholm næste måned. Jeg pynter blandt andet æsker der alligevel skulle ud, til at putte ting i.

Det eneste jeg har fundet ud af trøster mig i denne meget uretfærdige tid og sådan har det været længe, er shopping på nettet. Det gør mig glad indeni-for en stund om ikke andet.
Jeg har lige købt ting på dba.dk og har også lige taget mig selv i manisk at køre rundt for at hente disse ting. Til helvede med alt andet. Bare jeg fik mine “nye” ting.

bHer lidt fra de seneste par uger. Intet vildt og vovet, bare sådan livet som det nu engang er – for mig.


Jeg tager ingen steder uden min køletaske og min madvægt for tiden

4 kommentarer

  • A reցra básica do tratameto é a јejum da droga.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hello to every , because I am really keen of reading this webpage’s post to be updated regularly.
    It contains good information.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Jeg ved ikke om du bruger p-piller, men jeg selv blev menneske igen da jeg droppede disse og fik en helt almindelig spiral (ikke en hormonspiral). Dernæst vil jeg sige; se at gå til lægen! Du har jo tydeligvis lidt for mange hormoner i kroppen til at det er rart, måske det kan reguleres…:-)
    Best of luck! Kærlighed og lys til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Johansen

    Kære Kira
    Prøv en kur med Salvie te. Den regulere menstruationen, og er vanddrivende. Jeg kender rigtig mange, der efter ca. 3 mdr. har fået helt normal menses igen. Hvad enten det drejer sig om smerter, cyklus, eller vand i kroppen.
    Og så er det helt ufarligt – Du skal dog væbne dig lidt med tålmod, da der går 3-4 mdr før du mærker effekten.

    Drik det så tit du orker, det smager ikke videre godt, men det vil ikke gavne meget kun at drikke det når du har din menses.

    Håber du slipper af med det.

    http://www.ladanesa.com/component/content/article/54-archivo/2382?format=pdf

    Varme hilsner
    Helle

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

workout: se et par af mine favoritøvelser her - og hvorfor