sundere marengs!

dyrevenlige mádara eco cosmetics launch party

Sidste uge var jeg inviteret til Mádara Eco Cosmetics launch party på Hotel Guldsmeden. Jeg elsker når jeg bliver inviteret til events på Guldsmeden. De har en hyggelig baggård, virkelig sød betjening og lækker øko brunch og tapas. Hotellet er så unikt og skønt med spa i kælderen. Must try, siger jeg bare!

Nå, men grunden til at Mádara Eco Cosmetics er interessant for mig (og måske dig) er, at det er dyrevenlige produkter! Testet på frivillige forsøgspersoner, og ingen dyr har lidt overlast. Overhovedet. Sågar, kan langt de fleste af produkterne bruges af veganere. De få produkter der indeholder noget fra dyr, (læs her) er der lagt vægt på, at de pågældende dyr ikke har på nogen måde lidt. I nogle af Mádaras produkter er der lanolin eller bivoks fra fåreuld…fra får som har det godt.

Produkterne er økologiske og der er noget til enhver, også babyer :)

Jeg er godt i gang med at bruge produkterne selv, og finder det som en lettelse, at jeg nu har et produkt jeg kan forholde mig til. Måske er det bare det. Måske skal jeg bare bruge det fremover og glæde mig over at jeg har fundet noget der passer lige til mig og min livsstil.
Der går nok nogle uger før jeg kan mærke effekten af produkterne, men so far – so good!

Shop Mádara her 

Se alle billederne fra den eksklusive launch her:
Billedet øverst, står jeg sammen med Miriam fra Mode med Miriam, Ekstra Bladet
Andre bloggere på billederne: Terese fra The Impressionista, Helene fra pudderdåserne Mascha Vang fra maschavang.dk  & Emilie fra Delance Fashion 

1 kommentar

  • Mette

    Hej Kira,
    Lyder som nogle rigtigt lækre produkter, der også vil passe med min livsstil med baby og dreng på tre, tak for tippet!
    Elsker også Hotel Guldsmeden! Fantastisk sted med den sødeste hotel-mor ;-) Min bryllupsnat blev spenderet der, plus første bryllupsdag året efter <3
    Kh Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sundere marengs!