i morges...

til premiere helt alene

Jeg troede jeg skulle til premiere sidste uge, men det er først denne uge. Jeg forstår ikke hvorfor ingen af jer har reageret. Jeg kan se på statestikkerne at I læser med, men I siger ikke noget? Jeg er godt nok skuffet!

Helle, som også medvirker i det program jeg skal være vært på, der vises til efteråret var min date og vi fik da set film alligevel. Vi så The Raven med John Cusack og for dem der måtte være interesserede, kan jeg da lige indskyde at den er værd at se.

Mit slik bestod af noget så opmuntrende som Gajol og sukkerfri slik importeret fra USA, samt en Sugarfree Redbull.
Jeg skal ikke ud i at snyde med min kost og SLET ikke når Helle er med :-)

Nårh ja, ikke alene havde jeg bøvl med at kigge ordentlig efter på invitationen, jeg kørte også en due ned på motorvejen på vej ind til Cinemaxx. Jeg har aldrig i mit liv kørt noget synligt over før, men den fløj lige ned foran mig. Jeg kunne ikke stoppe men måtte ringe til Dyrenes Beskyttelses akutte linje på 1812 for at få hjælp. Ud over de ikke hjælper påkørte duer. Jeg håber den ikke led. Jeg ved bare, der sad en mage et sted, og ikke kunne forstå hvorfor den ikke kom hjem. Æv.

7 kommentarer

 • Moa

  Ej! Jeg lagde godt mærke til det på invitationen du lagde op, men tænkte at du skulle til en eller anden for-for premiere :)

  Må blive bedre til at kommentere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Se den holdning kan jeg lide :-)
   God solskinsdag til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CBK

  Kender godt det med manglende kommentarer – Kan se mange besøgende på min blog, men undrer mig også nogle gange over manglende kommentarer. Måske læser folk bare med, og ikke har noget at sige :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anit

  Læææækre stænger!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Kira.
  Hvor køber du Iso 100 henne, synes det er super sejt, at du kan holde det og jeg glæder mig til at følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lina

  åh nej, stakkels lille due….er der ikke noget med, at de holder sammen for livstid med deres “kæreste”. i min tennisklub, blev den ene halvdel af et due-par dræbt af en hård serv og i flere år var den alene due single, men den fik vist tilsidst en ny kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i morges...