Tea from 1998

Hot couple!

Forleden, var jeg på cafe i Helsingør hvor jeg oprindeligt er fra. På en måde. Jeg er opvokset i Kvistgård, som ligger lidt væk fra Helsingør. Jeg inviterede nogle venner (se længere nede)  til brunch, da jeg ikke har set dem længe.




Jeg kommer normalt aldrig på spisesteder i Helsingør, ud over min fars pølsevogn (jeg spiser gerne en krasser) eller thai restauranten på torvet. Jeg synes Helsingør har været en total flad spisefornemmelse i mange, mange år. Men de seneste år er de kommet med på noderne. Blandt andet, kan jeg anbefale Karisma på Stengade 56. De er søde, der er ok mad, og der er nu også ret hyggeligt. Prisen fandt vi ud af, er det halve af priserne i Kbh. Jeg var ret overrasket over, at tre mennesker kunne drikke sodavand, kaffe/latte og spise frokost for lige omkring 400 kroner.
Ud over det, er Helsingør en ret hyggelig by. Jeg nyder altid at gå ture og se på de gamle bygninger. Det bringer også masser af minder frem. For dem, der kommer på disse kanter, kan jeg også anbefale en tur til Helsingborg.

Nårh ja! Jeg synes jo at Andreas og Louise er pisselækre. Især sammen. En smukkere gravid skal man da lede længe efter.

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tea from 1998