Who has this many??

Så er der valg: Jeg er officielt forpustet!!

Billede: Opi og jeg gør klar til valg med ansigtsmaske fra Origins.

Jeg har rigeligt travlt! Jeg ved at gøre klar til at gatecrashe samtlige valgfester i morgen. Jeg skal anmelde alt lige fra stemning til øl. Kunne være jeg skulle få mig en chauffør, for mon ikke jeg får mig en bette skid på?? Du undrer dig sikkert, men det er Go morgen Danmark der har sat mig på opgaven, og nej, du hører mig ikke klage. Jeg tror det bliver både spændende og skide sjovt. Jeg er spændt på, hvordan stemningen er til de forskellige arrangementer, og ikke mindst resultaterne. Jeg skal nok tage en masse billeder, og smide dem her på bloggen. Jeg skal dele opgaven med Jim Lyngvild.

Opi og jeg, stemmer på Christian H. Hansen fra partiet Fokus. Hvis ellers vi kunne. Desværre bor jeg ikke i Københavns amt, så det er ikke muligt. Men jeg opfordrer alle til at tage et kig på partiets partiprogram, og give Christian en stemme. Især dyrevenner!

Ud over det, er jeg ved at optage et pænt krævende program til TV2 Zulu over de næste dage, så jeg ser frem til aflapning lørdag. NEJ DET er da for galt. Afslapning? Næh, jeg skal indkøre bloggere i celebnetværket her, da jeg er blogmama og står for at de kommer godt igang og er her for dem, når der er problemer. Vi er nu 12, så jeg har travlt.
Jeg skal også gøre klar til ChicaLogics stand på Femina Messen i Forum til oktober og jeg skal lave en lille tjans til et madprogram fredag. Lørdag skal jeg da også lige til CrossFit. Satser stærkt på at forkæle mig selv med en protein juice i Juicy på Istedgade 86, bagefter!
Jeg er officielt forpustet. Vi ses i Go morgen Danmark fredag morgen.

Jeg lavede presse for Fokus forleden – se mere her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who has this many??