Til salg: Kjole (SOLGT) & Nike jakke (SOLGT)

Sidder og tuder

De sidste to dage har været et helvede. Min krop har været så underlig.
Jeg har spist lidt pasta her og der og lidt slik. Har trænet de sidste tre dage rimelig hårdt. Så vågner jeg i går, helt hævet i hele kroppen. Det går ikke væk. Alligevel formår jeg i går, at spise groft pasta til frokost, tre skiver rugbrød med hytteost og laks og nogle uskyldige mellemmåltider. Minsandten om jeg ikke også lige spiser lidt spaghetti der var lavet af nogle andre og stod med noget sovs i en gryde. Haps.
Det resulterede i, at jeg senere på aftenen måtte aflyse mine planer. Stadig hævet i kroppen, træt, ondt i hovedet og ikke særlig køn at se på.

I dag: Same. Ondt i hovedet. fuldstændig hævet, også i ansigtet. Faktisk især i ansigtet.
Kvalme, træt og sidder og tuder og har ondt af mig selv. Jeg føler mig så grim, fed og dum. Jeg ved jo godt, hvad jeg bør og ikke bør og alligevel gør jeg alt det, jeg ikke skal. Hvad fanden i helvede tænker jeg dog på??!

Jeg skal stå på en scene om et par timer, i Falkoner og kan ikke engang komme ud af sengen.
Jeg er på randen til at tude…nårrhhh nej det gør jeg jo allerede :-(
Dumme kulhydrat og dumme gluten!!

10 kommentarer

  • Marie

    Hej Kira
    Af alle mennesker tænkte jeg at du ville være den helt rigtige til at stille det her meget irriterende (for mig) spørgsmål :(
    Jeg har over to omgange forsøgt mig med en kostplan som sikrer at jeg får den næring jeg har brug for, at jeg spiser hver 3. time og som er mere eller mindre varieret (kører 3 forskellige skiftevis og jeg har en cheatday).
    Mit problem ligger bare i, at jeg efetr 2-3 uger holder en cheatday efter planen, og så er motiavationen til at genoprette det sunde spisemønster fuldstændig forsvundet. Jeg træner rimelig meget, både boldtræning, løb og styrketræning, men jeg ved af erfaring at den rette kost kiger mig den bedste følelse af velvære. HAr du et godt råd til hvad jeg kan gøre for at genoprette og efterfølgende holde denne motivation oppe… for jeg er seriøst også ved at tude hver gang jeg tænker på at jeg nærmest har en barriere, som jeg åbenbart ikke er stærk nok til at vælte :(

    De kærligste hilsen fra Marie, som er ellevild over at du på det seneste har bombarderet os med det ene oplæg efter det andet :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Hej Maria :)
      Hvem har lavet dine kostplaner?
      Personligt, har jeg det svært med snydedage. Jeg foretrækker at spise lidt usundt her og der, og nyde det, frem for at holde mig selv oppe på dage. Det ville jeg ØNSKE jeg kunne, men det kan jeg desværre ikke. Jeg har hvertfald svært ved at holde det, for jeg glemmer at overholde det.
      Så 80-20% for mig i forhold til sundt/usundt.
      Chrompiller stabiliserer dit blodsukker, måske skal du prøve med det. Eller hypnose.
      Jeg er ikke professionel, så det er sådan lidt svært at rådgive ud fra det plan.

      Æder du dig fra sans og samling når du har snyde dage?
      Jeg ved ikke helt hvad jeg skal råde dig til, fordi jeg tror løsningsmodeller er forskellige fra person til person, og jeg har ikke rigtig kendskab til dine andre mønstre. Men jeg tror, at hvis du føler du straffer dig selv når du skal i gang igen, så er det måske bedre, at have noget mørkt chokolade til at ligge i tasken eller drikke en kop varm kakao på fedtfattig mælk og med mørk kakaopulver, for at få stillet lysten til at hygge lidt :).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

    ..og dumme carbs. Ha en dejlig uge :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

    Har det lidt bedre i dag, men ligner stadig en oppustet baby!
    Dumme gluten!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Hvor er det synd for dig! Har det selv på samme måde. Hvordan kommer man af med væsken? Er havregryn og rugbrød også no go??

    Kh Marianne
    PS. Fed blog, læser med hver dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    …jeg ved godt at det ikke hjælper dig, men jeg synes virkelig det er rart at også DU falder i, tuder over at spis det du ikke skulle osv- det hjælper MIG og det gør en forskel <3
    Jeg har intet pres over at skulle på en scene eller være ansigt ud ad til, så hvad tuder jeg lige over? ;-) Tak- du er super cool og ærlig, Det sætter jeg pris på, omend det måtte betyder noget for dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Haha, det er der flere der siger. :) Jeg er tilbage på hesten!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krstok

    Hvad er der med dug søde kira, god bedring . Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marillu

    Knus til dig Kira.
    Man lever ikke helt, hvis man har kontrol over alt. Det er godt at miste kontrollen en gang i mellem og man skal tilgive sig selv. Giv dig selv noget varme og kærlighed. Du er pissesej og smuk!

    http://www.youtube.com/watch?v=KYg7W9o5xoE

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til salg: Kjole (SOLGT) & Nike jakke (SOLGT)