50 minutters fedtforbrændende, muskelopbyggende træning

Corona – snackeri: Rescue 101

Lider du under en utrættelig lyst til at snacke?
Forstår jeg godt, det er sgu da også pissekedeligt at gå rundt i cirkler derhjemme, eller måske er køleskabet en flugt fra tre børn i tre forskellige aldre med tre forskellige behov og så i øvrigt er der lige et j0b der skal passes.
Det lyder stressende
Man forestiller sig lidt, hvordan dyr i zoo og i landbrugsstalde har det, eller fugle i bur og kaniner og marsvin. Food for thought.

Her er et par tips JEG selv bruger, så jeg ikke snacker som en, der aldrig skal have noget at spise igen.

Jeg drikker te. Jeg drikker te som jeg rigtig godt kan lide. Lige nu, er det en te fra Marokko. To-tre kopper og jeg er både mæt og tænker ikke på snacks, hvis og når jeg gør.
En i løbet af dagen og to kopper om aftenen.
Ud over det, så hjælper det mig, at faste. Jeg har stadig periodisk faste 85% af tiden og mit spisevindue er  10-18.
Jeg spiser mad, der mætter længe.
I dag spiste jeg yogurt  med brændte figner, en skive rugbrød med avocado.
Drak te
Drak vand
Drak kaffe
Til aften spiste jeg broccoli og karameliseret tofu.
Det var jo ikke meget. Men jeg bruger jo heller ikke energi i forhold til, hvad jeg plejer. Jeg plejer ligesom at fare rundt og træne meget mere.
Træningen bliver optimeret nu, hvor jeg har to hold om dagen næsten, online. Jeg får da lige lov at smage min egen medicin. Hold da kæft, jeg har ikke været lige flink overfor mine kunder gennem tiden, haha. Det er sgu hårdt!
Se mere her 

I går spiste jeg en skål havregrød, plantedrik, bær og lidt peanut butter. Desuden spiste jeg grøntsager, tofu og guacamole. En banan.Det var det. Og te.

Det er vigtigt, man spiser sundt fedt til hjernen, mad der holder mæthedsfornemmelsen altså ikke hurtige kulhydrater, men langsomt optagelige, og så nyd noget frugt som bær, æble, banan.

Andre ekspert-råd (fra nettet, men som jeg mener giver mening):
Kontroller hvad du har i hjemmet. Hvis det er der, spiser du det – ergo, det skal ikke være der. Børn SKAL ikke have slik, det behøver ikke ligge derhjemme.

Kend dine kalorier – hvad bør du spise. At kende sine kalorier, gør du kan holde øje med, om du snacker for meget, på den måde, kan du snacke uden af at det stikker helt af-hvis du altså kan styre det.

Sørg for, at spise dine makroer. Protein, fedt og kulhydrat. Mæthed og sundhed. Dette indebærer også dine snacks. Æble med peanut butter. Yogurt med nødder. Rugbrød med kartoffel eller avocado, i den retning.

Håber det kan bruges.
Har du nogle tricks? Del gerne i kommentarfeltet :)

// goodfitness.dk
Nyhedsbrev · kostvejledning · træning

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 minutters fedtforbrændende, muskelopbyggende træning