Booty band elastikker med rabat til hjemme og fitnesscenter

Alt om bootcamp-turen til Spanien 2020

I seks måneder, havde vi glædet os til turen med en flok deltagere, og pludselig rammer Corona-virus samtlige lande omkring os. Heldigvis for os, nåede vi at rejse og komme hjem igen, uden problemer. 

Helt kort, jeg har haft bootcamp i fire år, de seneste tre år med Zenia Santini, min veninde og bootcamp – partner, vi afholder dem altid i udlandet.

De to seneste år, har vi været på det skønneste bootcamp / retreat i Italien, tæt på Venedig, men i år, havde vi lyst til at prøve noget andet. Thank God, ellers var turen sgu nok blevet aflyst!
Playitas som ligger på øen Fuerteventura, var ikke i en risiko-zone officielt. Og vi har da heller ikke hørt noget siden. Det var vores første gang, som gæster, så vi var lidt spændte på, hvordan det ville gå, men det var det sted som vi via Apollo Rejser, følte var det mest rigtige, ser man på hvad vores mål med bootcamp er. Det er foredrag + hiking/vandring + træning, men i særdeleshed også at sammensætte en sjov og social uge for alle.
Vi har været superheldige med vores camps, for hver gang, har bare været den rareste og mest givende oplevelse. Vi ender bare altid med mennesker der vil hinanden og har lyst til at tilbringe tid sammen, også derhjemme efter turen.
Vi er beærede over, at vi har kunne medvirke til, at så fine venskaber blive skabt, år efter år.

PSSSST!
Hjælp med at skaffe flere senge til terminalsyge børn – i Danmark er der kun fire hospice senge til formålet. Tag med på Caminoen til august! Overskud fra turen går til børnene. Jeg laver turen i samarbejde med Rissov Rejser og Cool Unite fonden (ham fra Løvernes Hule, I ved-Jacob Risgaard) Send mig en mail for det fulde program, skal nok lægge det her på bloggen også, meget snart. os@dkira.com 

Vi mødtes med alle deltagere i lufthavnen og således rejste sammen. Da det er Apollo der står for turen, skulle vi egentlig ikke gøre så meget selv, vi blev hentet af bus og guider i Spanien og kørt lige til døren. Vi havde valgt lejlighed med køkken, da Playitas har supermarked og vi godt kan lide at lave mad selv. Der er også mulighed for at vælge hotel. Men ellers er der masser af restauranter og cafeer at vælge mellem, på hele resortet.

Jeg trænede holdet hver dag og så skiftedes Zenia og jeg så med at holde foredrag for vores gruppe, jeg har hvert år, projektor med, det fungerer rigtig godt! Desuden kunne de tage så mange hold og træningsoplevelser de ville, ud over vores træning og hiking. Flere benyttede sig af både spa, pool, tramplintræning, yoga og hvad der ellers er. Min træning med dem, består i teknik og udførelse. De blev sat sammen i hold to og to, så de kunne støtte hinanden og havde det sjovt med det.

Jeg synes ugen gik stærkt. Selvom man har alene – tid og selv ligesom kan bestemme sig for, hvor social man lige ønsker at være som deltager og også som arrangør, var vi meget sammen, naturligvis af fri vilje, fordi vi nød hinandens selskab. Sådan oplever jeg det er hvert år. Som arrangør, har man brug for noget space til at forberede sig til dagens opgaver, få spist lidt og lige slappet af, men jeg oplevede at vores fordeling af dette var som de andre år, rigtig fin. Vi går meget op i, at man mærker efter hvordan man har det, og så går det ikke, man tvinger folk til alt muligt, hvis de mest af alt har brug for at være en lille stund med egne tanker. Man skal huske på, folk der kommer til vores retreats, har nogle ideer om, hvad de gerne vil have ud af retreatet og det kan være meget at fordøje undervejs, da der er mange indtryk.

Hvis du vil se billeder og læse om det sociale på turen, klik her
Hvis du vil se billeder og læse om træningen, klik her

Hvis du vil med på retreat en anden gang, har jeg en udemærket folder i min mail med emails fra folk der ønsker at deltage eller høre mere når tid er. Du kan sende mig en mail på os@dkira.com
Jeg har berrette, at vi har adskillige faste gæster på vores hold og vi har været rigtig glade for at kunne følge med i den positive udvikling de har begået efterfølgende.

Træning og kostvejledning: Goodfitness.dk 
Både hjemme og i gym

Se også: Booty elastikker med fri fragt, læs mere 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Booty band elastikker med rabat til hjemme og fitnesscenter