Dagbog fra Mont Blanc: Tumultagtige scener

Der er ting, jeg bør holde mig fra

Kender  I det der med, at bevæge sig ud på dybt vand, for at se sit monster i øjnene? Jeg har lige besteget Europas højeste bjerg uden frygt, men DET her, får mig næsten til at tisse i bukserne af skræk, haha :)

Man skulle ikke tro det, men for nogle år siden, var jeg til en zumba time. Jeg gik grædende derfra! Jeg kunne ikke følge med. Det ramte mit ego såååå hårdt og jeg blev simpelthen så frustreret over den manglende rytme jeg åbenbart besidder, når det drejer sig om synkron dans. Men jeg har det også bare sådan: Zumba skal ikke vinde over mig!
Jeg har derfor valgt at gå all in, fordi jeg hører alle andre tale om, hvor fantastisk zumba er, og fordi jeg og Henrik er et godt team. Jeg kan så sige, at vi bliver endnu bedre med Morten og ikke mindst Audrey Castaneda ved vores side :) Glæd jer, til en sjov og festlig dag.

Læs mere om begivenheden her

Billetter kan købes via Billetto, klik her

PRESSEMEDDELSE:
Tv- og radiovært samt personlig træner Kira Eggers kan i dag løfte sløret for, at hun sammen med komikeren Audrey Castañeda og deltageren Henrik fra Tv-programmet “Min Fede Træner”, nu lancerer Danmarks største Zumba-event d. 1. september. Titlen er “Vi elsker Zumba” og premieren bliver i Virum Hallen, men ambitionen er, at eventen skal spredes til hele landet. Ved premieren skal godt 300 gæster dyrke Zumba i selskab med Kira, Henrik, Audrey og Danmarks førende Zumba-træner, Morten Manse. Hele eventen støtter Børns Vilkår og Børnetelefonen.

Kira Eggers sammen med deltageren Henrik (i midten), der skal tabe de sidste 20 kilo for at nå sit mål. Yderst til højre ses Zumba-træneren Morten Manse, der vil styre Zumba-eventen på scenen, når “VI ELSKER ZUMBA” løber af stablen 1. september 2018. (Foto: Janus Nielsen)

“Henrik tabte mange kilo under tv-programmet, og han har siden smidt endnu flere. I alt 40 kilo er trænet væk, men han mangler stadig 20 kilo for at nå sit mål. Henrik har også før tv-programmet fået øjnene op for Zumba – og det er i det arbejde, det er gået op for os, at Zumba i den grad fortjener en stor ramme, så Henrik kan blive støttet i sin stædige kamp for at smide de sidste kilo,” siger Kira Eggers og fortsætter:

“Zumba er en fantastisk, social træningsform, fordi den bryder med alle traditioner og fordi det er en fest at træne og danse samtidig. Vi er overbeviste om, at vi med Henrik kan skabe Danmarks største Zumba-event – og forhåbentlig er det også starten på en lang række Zumba-events i hele landet. Vi vil gerne vise, at motionsformen er for alle uanset størrelse og udgangspunkt. Og så vil vi gøre motion til en festlig begivenhed og vise, at alle kan få noget godt ud af Zumba – ikke mindst en masse positiv energi,” siger Kira Eggers.

VI ELSKER ZUMBA har premiere den 1. september i Virum Hallen. Prisen for at deltage er 200 kroner pr. deltager og overskuddet går til at støtte Børns Vilkår. Valget er faldet på dem, fordi Henrik i dag ved, hvor vigtigt det er at udsatte børn får hjælp. Kira har desuden selv haft forældre, der tog stoffer, og hendes mor døde på grund af en overdosis.

Komikeren Audrey Castañeda glæder sig også til at sprede budskabet om sund livsstil og livsglæde:

“Jeg prøver selv at leve sundt via livsstilen Sense med kost og råd, og kombineret med Zumba er det i den grad en træningsform, jeg gerne vil dele med andre. Jeg vil gerne vise, at Zumba er for alle, og når Henrik kan danse kiloene af, så kan alle.”, siger Audrey Castañeda og lover, at Zumba-eventen bliver en livsbekræftende, positiv og super sjov dag, hvor du går hjem med sved på panden og tårer på kinderne af grin, alt imens dit hjerte er fyldt med livsglæde. Og med bevidstheden om, at man har støttet Børns Vilkår og Børnetelefonen.

Zumba opfundet ved en tilfældighed

For lidt over 18 år siden blev en columbiansk aerobic-instruktør ved en tilfældighed ophavsmand til Zumba – latinamerikansk dans kombineret med rytmer og øvelser, så det ender i en sjov og effektiv træning. Shakira Beto Perez havde glemt sit almindelige fitness musik til en aerobictime og han måtte derfor improvisere med latinamerikanske rytmer og dansetrin, der passede til de merenque-, flamenco-, salsa-, og calypsorytmer, der var på det musikbånd, han havde med. Timen blev en kæmpe succes, og motion var pludselig blevet til en fest. Zumba var dermed født. I 2001 søsatte han derfor sammen med entreprenørerne Alberto Perlman og Alberto Aghion flagskibet Zumba Fitness LLC.

I dag er Zumba spredt til hele verden og i Danmark findes der masser af Zumba-undervisning i danske fitnesscentre mv.

Læs mere om begivenheden her

Billetter kan købes via Billetto, klik her

2 kommentarer

  • Tina

    Det lyder rigtig spændende og jeg elsker de rytmer:-)
    Havde jeg ikke min arbejdsskade, så ville jeg gerne deltage.
    Jeg ønsker du og de andre et godt event:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog fra Mont Blanc: Tumultagtige scener