Lige til tip til dig der bruger EasyPark

Det er næsten som at være hjemme {og ikke i mit køkken}

IMG_6924

Jakke Soyaconcept // Bluse Soyaconcept // Rygsæk Stella McCartney

Aperitivo alla Milanese!
VINE TIL FORDELAGTIGE PRISER, MIDDAG + WEBSHOP

Bedstevennen Kasper og jeg, var inviteret til Mother Wine i KBH. Jeg har været stamgæst på Mother i Kødbyen siden de åbnede, og en af årsagerne, ud over de laver virkelig gode pizzaer og der er virkelig god atmosfære, er at jeg altid har følt at jeg har fået en virkelig god service.

Nu var turen kommet til Mother Wine som er en “dagligstue med køkken”. Temaet er vin. Meget vin. Til rimelige priser. Vinen og snacks er fordelt på flere etager som har det tilfælles at man føler sig hjemme. Snacks er friske og hjemmelavet og linet op som  en slags buffet lige overfor kokken så man føler man sidder i et samtalekøkken. Det gør man faktisk også.  Det er de bedste italienske små retter, af de bedste råvarer. Det er småt, simpelt, delikat og der er masser af det.

Her sidder man så, og spiser, snakker, drikker vin som man også kan købe med hjem og så bliver man ellers så længe man vil.
Man kan også nøjes med et et glas vin eller 10 hvis man er til det. Nogen kommer bare ind og siger hej til personalet og får en sludder.

Vinen er virkelig til at betale, både derinde og på webshoppen. Du kan købe et glas vin til en lidt dyrere pris men så er det også at du får maden med. Det er da et rigtig godt koncept :)

TIP: Der er masser af flasker åbne, så man smager såmænd bare på de forskellige (man kan blive fuld af det), og så tager man ellers og bestiller den man kan lide.

Aperitivo alla Milanese finder sted hver torsdag, fredag & lørdag fra kl. 17:00 til det emmer ud.

God appetit!
Psst: På hjemmesiden, kan man også købe den vin, som Mother selv har produceret. KLIK HER

Adresse: Gammel Mønt 33, 1117 København K
Telefon:33 12 10 00

 

IMG_6930 IMG_6932 IMG_6934 IMG_6939 IMG_6940 IMG_6944 IMG_6947 IMG_6951 IMG_6952 IMG_6954 IMG_6955 IMG_6970 IMG_6974 IMG_6975 IMG_6977 IMG_6981

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige til tip til dig der bruger EasyPark