Rabat på Ray-Ban® eller andre solbriller

Tips om dips: Smukke, smukke arme

IMG_2233

Efter alt at dømme, er DIPS den bedste triceps øvelse man kan lave for at bygge muskler og dermed skulpturere nogle flotte bagarme. Triceps er tre muskler på modsatte side af biceps, som er to muskler.
DIPS kombineret med andre øvelser for tricps, kan give markant flottere arme ved regelmæssig træning. De fleste triceps øvelser involverer også andre muskler såsom skulder og bryst, hvilket der jo egentlig ikke er noget galt i. Det kan være en svær øvelse at isolere, dog er der øvelser der virker mere isolerende end andre. Det er ikke dem jeg vil ind på her. I stedet vil jeg vise dig hvordan du ved at lave dips i stativ (man kan også lave dips på en bænk) kan fremtrylle lækre arme :).

IMG_2218

Mine klienter reagerer meget forskelligt når jeg stiller dem overfor et dipstativ som kan se forskellige ud. Nogle hænger på væggen, andre står som små eller store tårne på jorden kan væreog kombineret med eksempelvis armlæn til at lave roman chair (en maveøvelse). Et stativ kan også være kombineret med en pull up bar som er til ryg og biceps. Altså den modsatte part af triceps og bryst (modsat parter som disse – triceps/biceps – kaldes også antagonist og agonist).

Nogle af mine klienter bliver nærmest bange og andre springer ud i det. Det er som regel dem der er bange, der ikke får så meget ud af det, fordi de bruger deres kræfter forkert og deres tanker går hen imod om de nu falder ned, etc.

Nogle ønsker ikke at lave dem i deres eget center, fordi de er bange for at blive til grin, hvis de gør det forkert eller de ikke kan komme op.

ELASTIKKER
Derfor er elastikker virkelig et must-have hvis ikke du har en træningspartner der kan lade dig sætte af på vedkommendes lår. (En anden dag, skal jeg prøve at vise hvad det går ud på).

SÅDAN GØR DU
Der findes forskellige farver af elastikker. Sort, rød, grøn, lilla, orange. De tykke er dem der er mest assisterende. Den røde er den mindst assisterende, så her må man prøve sig frem.

Op i elastikken med dig, men lad være med at lægge hele kropsvægten i elastikken – du kan risikere den svinger med dig. Hold dig oppe med armene og bevæg dig op og ned til din arme er 90 grader. Du skal ikke trække dine skuldre op under ørene, og du skal sørge for, at pege albuerne bagud frem for ud til siden. Du strækker helt ud i slutfasen og ned igen til du ikke kan mere.

Du må gerne presse elastikken nedad, især hvis det er en tyk en, i den nedadgående fase, men husk nu, det er dine bagarme du træner så ha fokus på dem.

Når du skal ud af elastikken, hop ud af den eller hvertfald, lad være med at glide ud af den, for du risikere at få elastikken i ansigtet – jeg ved dette af erfaring og det gør pisse ondt!!. :)

Køb dine egne strength bands her

Du kan se video på min instagram her

Træn og gå efter dine mål, få guidelines til ernæring samt meget mere. Kontakt os@dkira.com for pakker og priser.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på Ray-Ban® eller andre solbriller