MasterChef Jul 2013: Lidt fra settet

OfferForum: Et sted for ofre af enhver slags

 

Untitled-1

Jeg var inviteret til reception på lanceringen af OfferForum.dk, men jeg måtte melde afbud, da jeg var for træt og udkørt, og dermed valgte at lytte til min krop. Jeg prøver at undgå, at blive stress-offer :).

Tror ikke stress indgår i på OfferForums dagsorden, med mindre det er direkte i relation til en forfærdelig oplevelse.

Jeg synes nu alligevel jeg vil skrive om siden og sagen, da jeg mener det er et utrolig relevant tiltag, da mange nikker genkendende til dette:

“Når man har været udsat for en voldsom hændelse, og man er blevet gjort til offer for f.eks. røveri, vold, indbrud, seksuelle krænkelser eller andet, kan man efterfølgende få en psykisk og følelsesmæssig reaktion i større eller mindre grad. Denne reaktion kan være svær at forstå, og derfor også svær at dele med mennesker, der ikke selv har oplevet noget lignende.”

Siden indeholder et forum hvor man kan tale med andre sine oplevelser og problematikker herom, blogs, links til artikler og meget mere.

Kender du nogen, der kunne ha brug for hjælp eller som du mener, ville få gavn af en side som denne? Del gerne dette indlæg, så det når ud til så mange som muligt.

www.offerforum.dk

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MasterChef Jul 2013: Lidt fra settet