Er du responder eller non – responder?

body-types1

Jeg havde en snak med min lærer i en pause i går – Mia – fra fitness-uddannelser.dk, og fortalte hende at jeg havde let ved at tage på, også muskelmasse, men heldigvis også let ved at tabe mig.
Hun sagde:
“Så er du en responder”.
Pew! Så kan jeg da godt spise en donut eller to til morgemad! Eller…

Det giver også total god mening, fordi da jeg skulle lave tv-programmet dengang, om bodybuilding, ved jeg, at Helle studerede billeder af mig, for at se om det overhovedet lå i min DNA at tabe mig relativt hurtigt og for at se, om jeg havde potentiale til at blive shapet atletisk på rekordtid. Havde jeg ikke det, var det helt sikkert ikke blevet til noget. På den måde, er jeg nok meget heldig stillet. Egentlig ikke noget jeg har synes før nu, for hvem gider at tage på hurtigt?
Det gode er, at nu ved jeg også hvad jeg skal gøre for at tabe mig så der går det faktisk også hurtigt, hvis det er det jeg vil.

Kropstyper: Ectomorph, Mesomorph, Endomorph

bodytypes

Jeg lavede lidt for sjov en test på bodybuilding.com for at se hvad min kropstype er og fik den analyseret. Du kan se analysen her, og evt. tage din egen. 
Det er nok ikke helt ved siden af. ;)

Med hensyn til skolen, går det ok lige nu. Jeg kan mærke jeg har lettere ved at forstå fysiologi end anatomi. Det sidder hvertfald bedre fast :)

Læs mere om de tre typer her

1 kommentar

  • M

    Tog lige den test der – det er jo lidt sjovt alligevel. Den siger jeg er en mesomorpf – og beskrivelsen passer også meget godt. Siden jeg startede med at træne (4 uger siden) er mine muskler vokset sig ret store allerede. Så mon ikke jeg måske er en responder? Der er billeder af mig på bloggen, så kan du evt. give din mening hvis du en dag får tid :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du have besked om kommende konkurrencer?