Sprængfarlig nytårstrøffel: Crunchy protein

Nytårsbilleder


Ja, det er det. Intet mere intet mindre. Mit nytår var roligt. Vi valgte at holde nytårsaften i byen, og ikke på landet, da nogen har lånt mit hus.

Som det kan ses, tilbragte jeg mest tid med at stå foran spejlet! Haha. Ej, selvfølgelig rundede jeg lige spisebordet også. Og hørte hele Dronningens nytårstale. Jeg kan faktisk godt give hende ret i at nettet optager for mange unge. De burde gå ud i skoven og lege med kæpheste og snitte træfigurer.

Min søde kæreste havde sørget for tre retters mad og i det hele taget sørget for at jeg fik en dejlig aften trods min anti-nytårs indstilling.
Det ER bare ikke mig, altså. Men jeg fik det bedste ud af det i selskab med min elskede og en af mine veninder. Min kæreste har et lydstudie hvor vi også valgte at holde nytår, og så er jeg jo en heldig kartoffel at han også kan spille på akustisk guitar, hvilket han gjorde, mens jeg lå med en dyne og slappede af i min kjole og lange sokker. Vi skålede nytår ind, som man nu gør og så gik jeg i seng. Ikke for sjov jeg bliver tituleret mormor regelmæssigt.
Kan I lide hattene? :)

{Min hund tog det pænt efter omstændighederne, men kom først rigtig ud i morges da det var al for stressende for hende i går. Lorte krudt. Hader det!}

3 kommentarer

  • Wow, hvor ser du fantastisk ud! :D
    Håber du havde en fantastisk aften :)

    Smiles,
    Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mascha

    Jamen dog… Sikke du gør dig til :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Ja, ikke? I aftenens anledning var det vigtigt at vise frem, nu hvor det sker så sjældent. INGEN skal føle at de bør være i tvivl om at jeg også kan posere,tage billeder OG blogge om det bagefter!! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprængfarlig nytårstrøffel: Crunchy protein