hvad maschas kæreste ikke ved…indtil nu

Jeg fik dette spørgsmål af en læser og svarede jo ganske diplomatisk. Jeg synes dog at min læser skulle have en mere skarp og ondskabsfuld vinkel (ja, det er jo af kærlighed til de mænd, vi gør det), så jeg vidste at Mascha var den rette. Hun kan nemlig nogle tricks!!
:)
Her er mit svar. Længere nede er Maschas.

“Hej! Har et spørgsmål til dig med hensyn til det der aftensmad.. jeg vil super gerne tabe mig og har helt styr på mellemmåltider, morgenmad og middagsmad. Men aftensmaden, det er en helt anden sag! Kan simpelthen ikke finde ud af hvad der er sundt at spise, hvor meget osv! Har et lille ønske om at du måske kunne lave et indlæg om det? måske med forskellige opskrifter? :-) Har fulgt rigtig meget med i din lækre forvandling og det virker bare som om du har så meget styr på det! Du kender sikkert det med at man sgu’ kører træt i salat hver aften :-). Desuden har jeg en kæreste som bare IKKE vil spise grøntsager med mindre det er gulerødder, agurk og salat – that’s it! Så evt. også noget hvor man måske “gemmer” det sunde lidt og selvfølgelig SU venligt ;-) det var et lidt længere spørgsmål, men håber du kan hjælpe mig :-)”

Her er Maschas svar:

2 kommentarer

  • Lise pigen

    I ER da for sjove hihi. Tak for tips Mascha og tillykke med den lille pige, snart.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gud hvor er det sjovt! Efterårskartofler og hurtigtvirkende vitaminpiller :) Tak for et godt mandagsgrin ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *