loppemarked: mine tips til sælgere

kære kommende mand

 

Du skal vide at jeg ikke har ventet. Jeg venter heller ikke nu. Jeg er en selvstændig kvinde, udstyret med grundlæggende, menneskelige behov. Jeg tager de beslutninger der er bedst for mig, også selv om ikke alle er enige med dem.
Det jeg kan tilbyde dig er hengivenhed, loyalitet og grænseløs kærlighed. Når du kommer ind i mit liv vil der ikke være nogen “ændring” per se, men blot fokus på dig og os. Jeg vil ikke holde om en anden, kærtegne en anden, eller kysse en anden. Min kærlighed er din og din alene. Jeg håber selvfølgelig på at du har lyst til at returnere dette. Jeg forventer at du respekterer mine beslutninger og elsker mig for hvem jeg er, uanset min fortid. Hold aldrig den imod mig, men i stedet beder jeg dig beskæftige dig med hvordan jeg er når jeg er sammen med dig. Jeg vil give dig den samme gestus. Jeg vil sørge for at stå bag dig så du kan være stærk, sørge for at du er godt fodret og godt underholdt. Jeg vil hjælpe dig med at skabe ting, og støtte dig i dine beslutninger og bestræbelser.  Jeg håber at du vil værne om mig, lige så meget som jeg vil værne om dig.

Indtil da, håber jeg at dit liv er fyldt op med smukke oplevelser. Du skal ikke holde dig tilbage. Oplev så meget af verdenen som du kan af kærlighed, kunst, rejser og livet. Jeg vil ikke holde det imod dig, det er dit liv! Vær glad. Pas på dig selv.

 

Godspeed.

– Kira

10 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

loppemarked: mine tips til sælgere