sådan valgte jeg personlig træner og træningsform

fitness: Jeg er osten!

SÅ var jeg til træning igen. Fik lige hurtigt meldt mig ud af Fitnessdk og ind i Butchers Garage, hvor jeg træner, når jeg træner med Simon Rodovsky.

Jeg var ret øm fra et par dage i siden, så jeg tog det lidt med ro. Så at sige! Denne gang, trænede vi som altid squat. Det er et must! Men ud over det, droppede vi bench press og lavede curls, press og romænske dødløft.

Romænske dødløft er som osten og høvlen. Jeg er osten :)
Man skal holde stangen helt tæt til benene når man trækker op og ned.

Jeg har droppet træning i dag og venter til tirsdag.

Eftermiddagen bruger jeg på at tage i videoklub med nogle gode venner. En klub vi havde for nogle år tilbage, men som vi nu har genoptaget. Den er rykket fra Frederiksberg til VM Bjerget, hvor jeg ser frem til at se nogle dejlige mennesker, som jeg ikke ser ofte nok.

God søndag.

K

 

5 kommentarer

  • Emilie

    Hej
    Må jeg spørge hvor mange sæt og hvor mange gentagelser af alle de øvelser du laver du tager? Og øger du vægten hver ny dag du træner – altså hver 2. dag så?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      For det meste 5×5 med lidt øget vægt per sæt. Det er dog lidt forskelligt fra øvelse til øvelse. Nogen laver jeg 3×12. Det kommer an på hvad muskelgrupper det er, eller om vi kører circuit træning. :) Håber det var svar nok. (Den korte version).

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Tak for svar :-)
      Er det de store muskelgrupper du laver 3×12 eller vil du uddybe det? Og så vil jeg høre, om du ville have lyst til at fortælle hvad du spiser til frokost. Synes ikke der er meget der smager mig, og er træt af æg :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Haha træt af æg. Ja det! Hvad med fisk, rejer, grøntsager, havregryn, bær, mandler, Fennikel, tomater, hjemmelavede fiskefrikadeller med chili?
      Jeg træner alle muskelgrupper, men det er svært for mig at sige dig hvordan, da det virkelig varierer, det er en længere udredning, faktisk.
      Beklager jeg ikke kan være mere præcis :) Men følg bloggen så kan det være jeg opdaterer mere løbende.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jens Michaelsen

    …trænede squat….jeg har prøvet at slå det op, men mangler en forklaring på hvad ‘squat’ egentlig er

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sådan valgte jeg personlig træner og træningsform