kanin guide: sådan passer du din kanin

sådan har i ALDRIG set kleptomanen mascha før

…og dog. Ved I hvordan Mascha bor? Det gør jeg, og jeg synes I skal se hvordan det i virkeligheden står til bag lukkede døre. Vi taler her om Danmarks mest kendte kleptoman, der uden respekt for autoriteter, har hjemmet fuld af tyvekoster. Jeg overvejede et kort sekund at køre politimesteren ind på speeddial, men nu er jeg ikke stikker, og har sådan set heller ikke lyst til at rage mig uklar med sulten, gravid kleptoman uden der er andre til stede. Nu bor Mascha ikke alene, langt fra. Se hvem der ellers huserer i huset på billederne og be surprised. Very surprised! UPDATE: Deres boligsituation er for nylig ændret, men derfor skal I have billederne alligevel.

(Læg også lige mærke til Maschas smukke forvandling fra gravid ædedolk til smuk starlet :) )

Vi skulle gøres os klar til Zulu Awards 2012 sammen. Jeg kom dog aldrig afsted fra Mascha og til showet da jeg havde ondt i maven. Jeg så mere gravid ud end Mascha. Det kan skyldes for mange flødeboller og en hel pose Nellies lakridser. AV.


Hvad??? Om jeg vil dele??! Hvad tror du selv? Baby og jeg skal ha mad. NU.

Vidste du at…Mascha er verdensmester i toilet-stafet?

Fint ser det ud. Gæstfriheden hos Mascha vil ingen ende tage. Jeg fik dog ikke tilbudt hverken sutter eller chips. Dog lavede hun en lækker thai suppe til mig. Ser Samson sød ud? Han flirter, det gør han.

Art decor… Ja, så er vi igang: Mascha har nappet dette kort fra Joe and the Juice, så kan hun nemlig SELV lave deres shakes. Klepto-bevis nummer 1. Der var lidt tilbage. Dem der mangler spiste jeg på køreturen hjem til Mascha. Nårrrh, ja-ja. Skulle Mascha blive i tvivl om hvordan hun ser ud… Ud fra billedet at dømme, bor der også en lille pige og en morfar, jeg har dog aldrig mødt dem! Først troede jeg at det var Maschas og Nicos sko, men det kan simpelthen ikke passe?! :-) Klepto-bevis 2: Sutter fra alverdens hoteller. Mascha er klar til den røde løber, Zulu Awards. Staklen nåede dog ikke frem i tide og dermed heller ikke til den røde løber. Men så er det godt, at hun har billederne hængende (længere oppe) som trøst! Smukke klepto-Mascha. Andre klepto-beviser: Jeg har faktisk ikke styr på dem mere. Men hvis du har fulgt lidt med, vil du vide at Mascha (ja, og jeg) har stjålet ting som cupcakes og medvirket til tyveri af brænde, og så videre.

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kanin guide: sådan passer du din kanin