sexy -

adoption af katte: de har intet sted at være

Vær sød at læse dette:
OASA, en dyreværnsorganisation vis arbejde jeg har stor respekt for. OASA beder om hjælp fra alle jer, der kunne være interesserede i at have en sød kat, der har fået en chance til i stedet for evt. aflivning. Sagerne er ved at være akut, læs hvorfor i denne mail fra formand Mirja her:  

Hvem tager ansvar for de herreløse katte?

Det gør OASA! Vi hjælper, når ingen andre vil hjælpe.

Vi placerer den herreløse kat i en privat plejefamilie, som åbner deres hjerte og hjem for at passe på katten. Dette som en midlertidig løsning indtil den rigtige familie henvender sig med ønske om, at katten bliver en del af deres familie, resten af kattens liv.  Vi sørger for, at katten bliver helbredsundersøgt, vaccineret, neutraliseret og øretatoveret. Alt dette arbejde, plejefamilie såvel som os i OASA, som frivillig arbejdskraft!

Se alle kattene her

Vi står dog i den situation, at vi ingen henvendelser har fået på vores katte siden november 2011. Dette er vi meget kede af! Kattene savner stabilitet, tryghed og vished om at de nu har fundet en familie, som vil tage sig af dem resten af deres liv. Plejefamilierne bliver presset ud i situationer, med forpligtelser og følelsesmæssige konflikter, når der går så lang tid inden deres plejekat finder et permanent hjem. Det er hårdt for plejefamilien som ved, at de ”kun” er en mellemstation, og næste gang en OASA kat får brug for en plejefamilie, vil de overveje det en ekstra gang, da den foregående lange periode ved sidste plejekat, vil sidde dybt i deres erindring.

Vi håber at du, hvad end du søger kat nr. 1, 2 eller 3, vil gå ind på vores hjemmeside og se vores dejlige katte. De er alle neutraliseret, helbredsundersøgt, vaccineret og øretatoveret. Vi håber også, at du vil give denne besked videre i dit netværk samt videresende vedhæftet flyer om vores katte og/eller hænge flyeren op på din skole, arbejdsplads, indkøbssted osv. Alt vil gøre en forskel. Kontakt OASA, hvis du ikke har printer.

Husk, hvis du allerede er katteejer, og har udegående katte, at få din kat neutraliseret. Ellers vil du indirekte være med til at kattene formerer sig og dermed at flere katte aflives, og hvis de er heldige, bliver omformidlet igennem OASA eller de danske katteinternater. Har du spørgsmål af økonomisk art i forbindelse med en neutralisering, som kontakt OASA, og vi vil være behjælpelig med råd og vejledning.

God søndag og på forhånd tak.

Mange hilsner
Mirja Holm Thomsen
Formand for OASA

OASA – Organisation Against the Suffering of Animals

www.oasa-dk.dk

info@oasa-dk.dk

Kh. Kira

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sexy -