lounge outside: get inspired for the summer

billeder indefra: se de konfiskerede hunde fra kennelen i Aars

Jeg besøgte Dyreværnet i Rødovre i går, for at se de hunde som du kan læse om herunder. Ikke alle hundene var der, da nogle af dem har det så skidt, at de er i pleje for at blive socialiseret og for at finde ud af, hvad det vil sige at være familiehund. Ja, en af dem kan ikke engang finde ud af at drikke af en vandskål, da den kun har “lært” at slikke på hvad der måtte ligge på det kolde stengulv i den stald den før boede i. Der er lang vej igen, men jeg kan berolige med, at det går den helt rigtige vej!

SE TV INDSLAG FRA TV2 NORD HER

Det var en hyggelig dag, og hundene er noget så søde! Den ene beagle lettede ben op ad mig, mens jeg sad på gulvet, så jeg nåede desværre ikke at flytte mig :-). Lidt pis på låret er ingen døde af, og jeg må sige at det var ingenting sidestillet med den glæde det var at se, hvor godt de klarer sig og hvor glade de er, trods hvad de har været igennem. Tæverne er blevet brugt til at få kuld efter kuld efter kuld. Steder hvor den slags finder sted, kalder man hvalpefabrikker og puppy mills.

Terrierblandingen insisterede på at sidde på skødet, så det fik den lov til. Jeg synes det var ret svært at tage billeder af dem for de løb rundt hele tiden. Enten fordi de var så glade for besøg eller fordi de fik godbider eller bare fordi de gerne ville lege.

Jeg havde forventet nogle forhutlede og sky dyr, men de er bare så godmodige og imødekommende. Man fatter den næsten ikke. 

Dyreværnet gør et kæmpe stykke arbejde og dyrenes tarv kommer FØRST. De er også et af de eneste internater i Danmark der ikke afliver på grund af pladsmangel, etc. De tror simpelthen  ikke på at tage livet af raske dyr. De er ganske enkelt utrættelige i deres arbejde og jeg HÅBER virkelig I vil støtte dem. Klik på Støt Dyrene, for de mange muligheder. Det er vigtigt for at de kan fortsætte det store arbejde!

Omfattende dyreværnssag i Nordjylland
Dyreværnet afhenter 14 afkræftede hunde fra kennel i Aars. Da en bekymret iagttager fredag indgav anonym anmeldelse om vanrøgt af et omfattende antal hunde på en kennel i Aars, reagerede Dyreværnet prompte. Efter en effektiv indsats i samarbejde med Nordjyllands politi, rykkede Dyreværnet ud på adressen og beslaglagde i alt 14 afkræftede hunde, der levede under kummerlige kår. De er nu alle bragt i sikkerhed på foreningens internat i København.
Det var en tydelig rystet Nina Amdi Carlsen fra Dyreværnet, der mandag aften kunne bekræfte, at i alt 14 hunde var blevet konfiskeret fra den berygtede kennel i Aars. Her levede hundene i bokse i en iskold stald uden hverken kurve eller tæpper. Boksene var ikke rengjorte, og de afkræftede hunde lå i deres egne ekskrementer. I flere dage havde de ikke haft adgang til hverken mad eller vand, og samtidig viste de tegn på ikke at have haft menneskelig kontakt over en længere periode. Læs hele den rystende pressemeddelelse her. 


Masser af allergi venlige snacks i shoppen. Du får 10% rabat på de mange tilbud i shoppen hvis du er medlem af Dyreværnet

Min pels var ulækker, derfor blev jeg klippet. Desuden, jeg er lidt sky så hvis det er ok med dig, bliver jeg siddende her hvor jeg føler mig tryg

Gaaab!

Kløøøø mig!

Du lugter lidt af tis!!

Heysan

Ud over at elske dyr, elsker jeg også at lavet noget helt andet, se hvad det er her. 

Kh. Kira

12 kommentarer

  • Anonym

    Hej Kira,

    Jeg er den stolte og meget lykkelige ejer af en af Års hundene, Freja den smukke og vidunderlige tæve som der her på siden også er billeder af.

    Jeg takker dig for at du gør opmærksom på vores manglende dyrevelfærdspolitik her i DK og for at belyse den skrækkelige sag i Nordjylland.

    Freja og jeg er at finde i en kommende udgave af “vi med hund” og ja, hun ER en sand overlever!

    Kh. Freja og Dorthe

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe, Freja's mor

    Hej Kira,

    Jeg er den stolte og meget lykkelige ejer af en af Års hundene, Freja den smukke og vidunderlige tæve som der her på siden også er billeder af.

    Jeg takker dig for at du gør opmærksom på vores manglende dyrevelfærdspolitik her i DK og for at belyse den skrækkelige sag i Nordjylland.

    Freja og jeg er at finde i en kommende udgave af “vi med hund” og ja, hun ER en sand overlever!

    Kh. Freja og Dorthe

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår virkelig heller ikke, at der findes sådan nogle mennesker :S

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • vi må alle stå sammen hvis vi skal have stoppet dyre mishandling, og det gælder jo alle slags dyr her i dk ,det er det vi dyreforeninger slås for.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man får helt lyst til at drøne ud og tage en fire-fem stykker med hjem…Hvis ikke det var fordi der render to labber derhjemme allerede….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter

    Hmm. Jeg er ikke altvidende på dette felt, vil dog påstå jeg ved en del! så dette meget sørgelige tilfælde kommer ikke bag på mig, der forekommer dyremishandling hver evig eneste dag året rundt i dagens danmark! og det vil fortsætte så længe der er folk der har den holdning at “det er jo bare et dyr” eller “jeg vil ikke blande mig”.
    Den dag hvor alle har en holdning der peger i retning af bedre dyrevelfærd (kommer den dag mon ?) vil være en “helligdag” for mig, men desværre tror jeg bare der er alt alt for mange der sætter kroner og ører over dyrevelfærd, mannge gider ikke betale ekstra for øko varer, ok indrømmet noget er meget dyrt! MEN mange bække små gør en stor Å, køb feks altid øko æg og mælk, et lille skridt i den rigtige retning er bedre end, at stå stille………..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nu har Økologiske æg og Økologisk mælk ikke ret meget med hundeopdræt at gøre, bortset fra at det har noget med at tjene penge. Hvorfor skal mennesker der behandler deres høns og køer ordentligt, have mere for deres produkter? det burde da bare være en naturlig ting for dem. At man opdrætter hunde på en uforsvarlig måde, bare for at tjene penge, det er forkasteligt, og bør straffes hårdt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har jo alle et medansvar for de forhold dyr lever under i DK. Jeg støtter Dyreværnet og Verdens naturfond økonomisk også køber jeg økologisk kød. Det er mit bidrag til dyrevelfærd.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henrik Sudergaard

    De ser da godt nok søde ud. Sidder ligefrem og får tårer i øjnene af at læse at nogen kan mishandle sådan nogen.
    Godt de er kommet væk fra den kennel. Kennelejeren skulle prøve at sulte og tørste i en uge så kunne han mærke på egen krop hvad det vil sige at blive svigtet groft.
    PS. Du ser også sød ud Kira.smiler

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jan Persson

    @Zoë.

    Nej, det kan være svært at forstå nogle sætter penge højere end levende væsener – desværre kan du besøge stort set hver eneste af Danmarks mange svinefabrikker og se stort set det samme. Grise, der lever under mindst lige så kummerlige forhold som disse hunde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Jensen

    Endelig er de væk fra det frygtelige sted og kan nu se frem, forhåbentligt til en masse gode og positive oplevelser.
    Mennesket er det værste rovdyr der findes. Så utroligt egoistisk og ligeglad kan nogle være og man kunne skrive bøger om, hvordan man undre sig over, at man kan skade sagesløse dyr.
    Jeg er vild med den første lille sorte der ligner en chihuahua. Den formår faktisk, at se helt rolig ud på billederne, det kan jeg lide :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nååå, hvor er de søde. Det glæder mig og varmer mit hjerte, at de er kommet i gode hænder. Jeg fatter slet at der findes mennesker som kan være så modbydelige.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lounge outside: get inspired for the summer