er træt af mine bryster i dag, kender i det?

her køber jeg brassiere (bh)

 

Efter mit indlæg om bryster, har et par stykker spurgt hvor jeg køber brassiere og lingerie, også her på bloggen. Det skal jeg sige jer! Jeg er Victoria Secrets fan. BIG time!

Men, men, men. Det kræver man kender sin størrelse og har forstand på at shoppe via shopusa.com , hvis altså man vil undgå afgifter. Desværre kan man kun få VS via deres hjemmeside i USA eller hos deres butikker i samme land. Der åbner snart en butik i England har jeg ladet mig fortælle.
Jeg shopper lingerie når jeg er i England eller USA, ikke i Danmark. Det eneste sted, har været Magasin i Lyngby, Magasin i Kbh er simpelthen for uoverskueligt. Deres bh´er spredt ud over jeg ved ikke hvor mange kvadratmeter. De er ikke delt op i størrelser, men i brands, og de er altid i uorden. Det tager for lang tid derinde.

Så er der en anden hjemmeside jeg kan anbefale: figleaves.com. 
Bare vær sikker på hvad din størrelse er, evt. få dit bustmål målt i en lingerie butik.

God shoppelyst! 

4 kommentarer

  • dkira

    Jeg bruger 36D i USA og England 34F, begge push up. Så spørg der hvor du ellers handler og bed dem om at måle dig. Jeg har fået de størrelser ud fra nogle bh´ jeg i sin tid købte i Danmark.

    Kig på den label du har i bh´en der plejer også at stå noget. En bh uden push up er nok en anden størrelse end den med, det skal du lige huske.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg skulle også lige til at nævne Ann Summers.
    Jeg bruger en GSkål (nogen dage en Hskål når jeg er hævet) og Ann Summers er det eneste sted jeg har fundet der går op i de størrelser – og det er til at betale sig fra på en SU.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Nilsson

      Hejsa,

      jeg bruger f. eks. en str G/H også, men hvad hedder den størrelse derinde? På Ann Summers hjemmeside. :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg giver dig helt ret – sikke noget roderi.
    jeg køber også kun lingeri i england, og må jeg have lov at slå et slag for Ann Summers? de er så flotte, og til at betale. Kvaliteten er nu også fin.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

er træt af mine bryster i dag, kender i det?