eat well: restaurant relæ

tre skønhedstips: den glød…

Ønsker DU en varm glød i ansigtet, nu hvor kulden melder sig? Så skal du nok tage på ferie med mindre du er ok med at snyde. Jeg har tre ideer til hvordan du kan bære dig ad. De virker fint for mig.

Dr. Hauschka 
Jeg bruger Dr.Hauschka, som er  biodynamisk kosmetik og der er masser af muligheder, da brandet har en god variation af produkter. Min favorit er Dr. Hauschka toned daycream. Der er kun en at vælge fra, så det gør det meget nemt. Nogen vil mene den er dyr, da den koster i omegnen af 230 kroner, men måske kan den findes billigere på nettet. Ellers, den kan fås i helsebutikker og matas.

MAC concealer 
Jeg bruger altid concealer. Jeg kan godt lide dem fra MAC, da de har en perfekt konsistens. De kan fås i flere forskellige farver og typer, så hvad der virker for dig. Jeg foretrækker dem cremede og lette, samt godt dækkende.

bareMinerals 
Trudy-All-Over Color eller Faux Tan Matte, er de to jeg veksler mellem. Lige nu, bruger jeg den første. Jeg har ikke brugt dem samtidig.
Men hvis du leder efter et “sunkissed” look, så kan jeg anbefale enten – eller. bareMinerals har en lang række produkter med samme mission, så det er lidt hvad du har behov for, og så er det en god ide at prøve dem før du køber, så du vælger den rigtige farve. For eksempel i Magasin. De koster alt mellem 100-130-140 kroner.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eat well: restaurant relæ