Interview: Pilou Asbæk

Interview: Linda P

Jeg arbejdede for nogle år siden på bazaronline.dk, tidenskvinder.dk & Q.dk. I den forbindelse, lavede jeg dette interview med Linda P. Enjoy!

Af Kira Eggers
Foto: PR 

Hvordan vil du definere en proletar? 
“Det er en, der trives i træningsbukser og forstår at sætte pris på Abba og dåsemakrel i sin 1,5-værelses i Hvidovre.”

Kunne man forestille sig, at du kunne pege på en kendt dansker, som et eksempel? 
“Linda Petersen!”

Interview: Rasmus Seebach

Hvornår har du sidst følt dig som en proletar?
“For fem minutter siden, da jeg tænkte, at der er meget langt ned til Brugsen, og at en dåse tun næsten er det samme som en steak med rødvinssovs… Hmm… Tjo!”

Der er meget fokus på alkohol i dit nye show… Hvordan føler du, dit forhold til alkohol har været og er nu? Er det din indre dæmon?
“Det er uden tvivl min indre dæmon. Da jeg boede i Hvidovre som teenager drak jeg aldrig nogensinde. Jeg var en pæn og velopdragen pige. Den drøm brister, når man flytter til Sydhavnen. Men det var faktisk først, da jeg begyndte at lave stand-up, jeg begyndte at drikke. Det tog bare meget overhånd på et tidspunkt. Komikere optræder ofte fra tirsdag til lørdag, så det er ufattelig nemt at sidde og få en øl eller tre bagefter. Og så sidder Kim Larsens linie fast i hovedet på én: “Hvis du drikker fire bajere om dagen, er du alkoholist”. På et tidspunkt indser man, at man nok må skære ned, hvis ens krop skal kunne følge med arbejdet. Det synes jeg, er interessant at snakke om. Det er dog ikke et prædikenshow. Man skal se det, hvis man vil grine – ikke høre kloge ord. Vi har alle en tendens til at falde i, for der er ALTID en anledning til at drikke. Så er der en fødselsdag, en årsdag eller også er der ikke mere skinke i kølerdisken i Irma, og så bliver man deprimeret og popper et par flasker. Det kan alle nikke genkendende til, og det er det, showet handler om.

Interview: Pilou Asbæk

Der er pludselig meget fokus på dit kærlighedsliv, nu hvor du er kendt – hvordan har du det med det?
“Det er røvirriterende, men jeg skal også bare lære at holde min kæft, for jeg ved jo, hvordan skribenterne er. Svin og ludere. Man siger til Se og Hør, at det måske er muligt, at jeg ender sammen med Rasmus… Og så slår jeg op på første side, hvor der står:

”LINDA P VIL TILBAGE TIL EKSKÆRESTEN”. Så tænker jeg lidt: ”Æd en fed pik med ekstra tilbehør!” Så det har jeg lært nu. Shut the fuck up og smil og nik til dem.”

Læs hele interviewet her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview: Pilou Asbæk