Tel Aviv: So many pictures

Tel Aviv: Frank

Stadig i Tel Aviv, og ha nu mødt min nabo, der hvor jeg bor mens jeg er her. Det er Frank. Frank mødte jeg, fordi han går og samler flasker om aftenen. Han er fra Sydafrika, men har boet det meste af sit liv i Jerusalem. Han har tre børn, som han ser regelmæssigt og 11 børnebørn. Han er en ikke en sølle mand, men har gjort det til sin opgave at suge gaden for flasker. Han får hjælp fra de forskellige restauranter, hvor han henter mad og flasker hver dag.
Anyway, jeg synes da egentlig det kunne være meget sjovt at spise med ham, så vi tog ud og spiste frokost dagen derpå. Nu var det mig, der inviterede, men nej, nej – Frank svingede sit visakort som en anden gentleman.
Jeg ved ikke, jeg havde bare et andet, nok lidt indskrænket billede af folk der samler flasker: Hjemløse og forhutlede. Men nu er min horisont blevet udvidet og jeg har da fået mig en ven for livet :-).

Idag flytter jeg over til et andet sted, så jeg smuttede forbi Frank med de flasker jeg havde liggende og gav ham det resterende fra mit køleskab. Jeg regner da også med at smutte forbi og sige farvel, inden jeg tager hjem.

God weekend!
XOXO
Kira  

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tel Aviv: So many pictures