Gallery//FEMINA Livsstilsmesse

Digging through trash – yup! Thats me!

Ja, man…eller dem der så det, spurgte nok sig selv hvorfor jeg stod med hovedet begravet i Forums skraldespande. Her står jeg i lobbyen under FEMINA Livsstilsmesse. Jeg burde stå på standen og hjælpe pigerne, men panikken havde spredt sig. Jeg havde glemt penge til en sandwich og i øvrigt var de ret så dyre hos Joe & The Juice inde i salen.
Der må sgu da være nogen der har smidt noget spiseligt ud?! Jeg har set hjemløse gøre dette skraldespandroderi med stor succes!

Den sande historie er, at jeg ved en fejl smed min telefon ud. Det gik først op for mig, da jeg stod nede lobbyen efter en times desperat leden, og ringede til den. Jeg vidste jeg havde den fra jeg gik ind i lobbyen med cupcakes, og at den var væk to minutter senere. Det var det eneste sted den kunne være. Det slog mig bare ikke før der var gået 60 minutter, at det var der den lå. GODT den ikke var blevet tømt, da.

Jeg endte dog med at vende bunden i vejret på den pose der, og med hjælp fra to børn der måtte slippe deres balloner, fik jeg fat i den. Jeg kan godt nævne hvad den lugtede af:
Cupcakes! Den var nemlig røget ud med det papir de der cupcakes var pakket ind i :-)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallery//FEMINA Livsstilsmesse