My name is Johnnie. Johnnie walker! Kom til cocktails på fredag

Screen Shot 2015-11-18 at 11.25.44 Jeg er trods alt menneske, og hvis der er noget jeg ikke kan stå for, er det cocktails. Der findes SÅ mange gode cocktails og med årene er de blevet bedre og bedre. Der var engang hvor at paraply drinks var det tætteste man kom på en drink, men sådan ser det altså slet ikke ud længere. Min all time favorite er Key Lime Pie martini. Så ser du den på et kort nogensinde, skal du slå til! Screen Shot 2015-11-18 at 11.17.34 Jeg har mulighed for at invitere dig og en ven med til JOHNNIE WALKER BLUE LABEL event på Moltkes Palæ i København på fredag kl 12-14. Jeg skulle selv ha´ været der for at tage imod de heldige vindere, men da jeg skal lave reklame for Nordic Bet, måtte jeg desværre melde fra. Ikke desto mindre, jeg bakker op om at man dyrker sit sociale liv og alkoindtagelse på alle tider af døgnet! (Her kan jeg indsætte "under kontrolleret livsstilsførelse", men det behøver jeg vel ikke). OM KONKURRENCEN DU ER VED AT DELTAGE I: Vinderen inviteres med til arrangementet på Moltkes Palæ. Her vil Ted Dako, som blev kåret til Danmarks bedste bartender under World Class konkurrencen i år, lave 3 nye drinks han har udviklet specielt til Johnnie Walker Blue Label eventen. (Her indsparker jeg lige: Han er fantastisk dygtig, har selv været der, så at sige). Screen Shot 2015-11-18 at 11.25.16 Der vil være lækre hors d’oeuvres og drinks til de fremmødte. Her er mulighed for at hygge med andre læsere og smage nogle spændende drinks. Fredag d. 20. november - Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, 1302- København K- Kl.12.00-14.00 Det får du:
·       Gratis Blue Label cocktails serveret af Danmarks bedste bartender, Ted Dako
·       1 fl. gratis Johnnie Walker Blue Label (vejl. Værdi Dkk 1.599) samt goodie bags til alle 
·       Kort indlæg af Ted Dako om ”new trends and the rise of fine drinking in DK” + Teds drinks opskrifter får du også
·       Screening af Jude Laws nyeste kortfilm, The Gentleman’s Wager II.
         Hashtags:  #JohnnieWalker og #JoyOfGiving
  Du skal blot svare på om det er en blå label eller en rød label vi fejrer og hvad navnet er på din favorit cocktail, hvis du har en. Brug kommentarfeltet og så trækker jeg 2x2 vindere i morgen tidlig. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, det kan jo være det er DIG der vinder.  (Husk at skrive din email, den offentliggøres ikke. Du får nemlig direkte besked).
Om Johnnie Walker Blue Label JOHNNIE WALKER BLUE LABEL – en eksklusiv whisky produceret af verdens fremmeste whiskyhåndværkere – er en blanding af sjældne whisky-typer fra Skotlands fire hjørner. Kun sjældne og højkvalitets-whiskysorter er anvendt i JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, og bare 1 ud af 10.000 fad med whisky er af tilstrækkelig kvalitet til at give JOHNNIE WALKER BLUE LABEL sin karakteristiske signatursmag. JOHNNIE WALKER BLUE LABEL er en skotsk whisky frembragt af vores Master Blender.