Sådan får veganere protein {nok}

Reklame / En lille let sag med masser af power: Yoga Slim 7i Carbon

Yoga Slim 7i Carbon
Intel Evo bærbar computer

Jeg springer lige ud i fordelene for mig og ret sandsynligvis også for dig:

– Den er let og lille. Det vil sige, med al den rejsen jeg gør mig i, om det så er pendling fra KBH til mit sommerhus i Hornbæk eller en smuttur til London, er det virkelig smart at den kan være i enhver taske, uden af at den er tung og klodset. Den er også nem lige at smække på fly bordet eller bordet i toget.

Den er ikke tabletstørrelse, men også langt fra almindelig pc-størrelse. Se billederne. Fik jeg sagt at den er let?

– Den er meget effektiv til tunge opgaver trods dens lethed. Den har nemlig 12. generations Intel® core i7-processor, der gør den 32 % hurtigere end langt de fleste bærbare i samme kaliber.
Det vil sige, den er rigtig effektivt for os der redigerer film og billeder. Du får fx 3 x hurtigere foto- og videoredigering med Intel® Xe Iris-grafik og 40 % bedre reaktionsevne sammenlignet med en gennemsnitlig 2 år gammel premium bærbar computer .

  • Ikke alt behøver at gå stærkt, men lige opladning må gerne gå lidt tjept! Intel® Evo™-platformen giver hurtig opladning (fire timers opladning på under 30 minutter og en batterilevetid på mindst 9+ timer samt op til 13 timer uden strømforsyning). Så du kan godt se: At sidde på en flyver til Mexico eller en bil til Tyskland, bliver lige pludselig let og uden afbrydelse.
  • Den er nem at installere. Jeg har ikke tidligere været Windows-pige. Så jeg var lidt nervøs ved tanken om hvad jeg skulle bydes med et nyt styresystem, men Windows gav mig ingen hovedpine.
  • Du kan selvfølgelig tilgå dropbox og iCloud ved enten at hente dropbox ned på computeren eller via browser-login, så du altid har adgang til dine filer.
  • Vi er efterhånden der, hvor wifi eksisterer alle steder, men ikke al wifi er lige godt!
    Også her sørger Intel Evo- platformen for at jeg kommer hurtige på. På papiret lover Lenovo, at dens Wifi 6E er op til fire x hurtigere og giver adgang til højhastighedskanaler, som andre enheder ikke kan bruge. Det er jeg ikke helt teknisk nok til at vurdere. Jeg kan bare sige, at jeg er på med det samme, hver gang jeg logger på.
  • Skærmen er fin og tydelig.

Det føles meget ubesværet at navigere i styresystemet, altså menuer, settings og så videre.

Bottom line:

Jeg synes at det er dejligt at have to computere med forskellige formål, en kan med fordel blive hjemme, mens den anden er perfekt til at tage med sig til møder, etc.men også ideel til netflix og popcorn.

Link til Lenovos hjemmeside

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får veganere protein {nok}