De to vigtigste muskler du skal træne

Bliv mega klog på nem og lækkert vegansk mad + et hav af fantastiske opskrifter

Denne bog er lige dig! Der er 1001 årsag til, at bruge sine penge og tid på Englerods bog, Vegansk Grundkøkken.
Den er perfekt for alle, der ønsker at stifte bekendtskab og blive klogere på plantebaseret kost og vegansk mad. Dig der har børn? Der er skam en hel sektion med madpakker!

Bogen er sat op således, man bliver introduceret til alt hvad man kan have i et grundkøkken, hvad Johanne “Englerod” selv har.
Det giver et  meget godt overblik i, ingredienser, råvarer og produkter som gør sig gældende i et typisk veganer-køkken. På den måde, skal man ikke søge på google og danne et overblik over mange forskellige sider, det står nemlig lige her i bogen, samt beskrivelse af de enkelte madvarer.

Desuden er der alt fra den nemme, sjove, hurtige til den mad man præsenterer for sine gæster, de dage man har lyst til at kredse ekstra om sin mad, samt mad der passer til alle årstider.
Desuden finder man også en liste over grønne proteiner og vitaminer og mineraler.
Det er ikke bare en opskriftsbog, men en decideret guide ud i et mere grønt køkken for alle og enhver. Jeg ved, jeg får glæde af den!
Mange af ingredienserne kan jeg bruge over flere omgange, da flere opskrifter indeholder nogle af de samme ting.
Jeg kan varmt anbefale Vegansk Grundkøøken- der er mad for enhver smag og den viser bare, at man ikke behøver animalsk for at få ualmindelige lækre retter, med tilhørende guides ud i det veganske. Det er sgu ikke meget man skal tænke selv :)

Nu ved vi jo godt, jeg ikke har prøvet alle opskrifterne, og alligevel raver jeg, men nu ved jeg jo bare, at Johanne hedder kvalitet og god smag til efternavn, og tror du mig ikke, kan du selv se her 

 

Billederne er også virkelig gode og frister en hel del,,,her er blot et ret lille udvalg.

Bogen kan købes her – det er en god, tyk en – så glæd dig til de ufattelig mange opskrifter

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De to vigtigste muskler du skal træne