Time management: Sådan får jeg bedre overblik over min tid

Findes der en hurtigere vej til sundhed og styrke? Ja, det gør der!

Dette er din genvej. Du behøver ikke længere bruge oceaner af tid på at forstå, hvordan helvede du kommer DER TIL! Der, hvor du så brændende gerne vil hen!

TAG MED TIL NORDITALIENS SMUKKE LANDSKAB

Jeg vil vildt gerne have muligheden for at nyde en uge i dit eller jeres selskab sammen med min dygtige partner, Zenia. 
Tredie retreat er i udbud nu og man kan forvente, at vi bruger vores egne erfaringer til at leve et liv med mening som indebærer fokus på sundhed kost og træning på en SUND måde.

Ud over vores professionelle kompetencer, som flere hundrede har benyttet sig af gennem årene, så har vi selv dykket rundt i løsninger, fejltagelser og udfordringer. Det har bragt os til et sted, hvor vi lever i overenstemmelse med vores værdier, lever uden dårlig samvittighed og give os selv den opmærksomhed vi fortjener, for at kunne gå i seng hver aften og acceptere dem vi er. Vi er ikke uden fejl, men dem tager vi sgu også med!

Billede: Jan, en af vores skønne deltagere fra sidste tur  og en ren charmetrold. Han havde købt roser til hele holdet. Fantastisk sammenhold og den dag i dag, ses han stadig med fire af de andre deltagere. De træner sågar sammen.
Helle er vores medhjælper og det er Zenia tv. 

Campen er unik fordi den kombinerer fysisk træning med foredrag, en til en coaching og spa.
Fysisk træning er virkelig vigtigt. Mange overser dette i deres hverdag fordi de ikke orker, ikke ved hvor de skal starte, hader gyms og ikke prioriterer det.

Læs også: Så meget tabte de på boot camp til Kroatien

Tag en uge ud af kalenderen og MÆRK hvad det vil sige, at vælge noget til, du har brug for, uden forstyrrelser udefra.
Det er nemmere at mærke sig selv og sine behov, når man ikke hele tiden skal forholde sig til omverdenens forventninger og krav.

SE HVAD ANDRE SIGER

Er der genveje til sundhed og styrke? JA. Den hedder en uges retreat, foredrag, træning og hiking!
Alt det, du troede du vidste eller har brug for at vide, kan du få på denne uge. Viden er magt. Og vi giver dig den viden, så du ikke længere skal gætte dig til, hvordan du dog når dine drømme og mål. Lær at sætte dine mål og lær at bygge struktur og vælge dig selv TIL.
Der er også mulighed for guidede ture til Venedig og Bologna, sidst nød vi godt af to ture ud af huset, det var virkelig spændende og rigtig smukt.

MED I PRISEN

Træning:
Hjertet er en muskel. Hvis ikke hjertet er stærkt, kan det ikke passe sit job, som er at holde dig i live. Tænk over det.
Træning udløser endorfiner, giver stærke muskler og smelter fedt o

Spa:
De naturlige mineralkilder vi bader i (renset med klor, men ikke så meget man mærker det), giver led og muskler behandling. Ens restitution bliver markant øget og mineralerne virker helbredende.

Coaching:
Vi går nogle dejlige ture, hvilket er terapi i sig selv. Og fører til endnu mere vægttab. Desuden vil du kunne booke tid med Zenia til en til en coaching.

Foredrag:
Hver dag næsten, har vi foredrag. Vi fortæller dig præcis hvad du skal bruge til at komme videre når du kommer hjem. Du kan bruge det til din værktøjskasse. Det er alt fra mental fokus til hvordan du bedst får noget ud af din træning før under og efter. Du får af vide, hvordan du skal sammensætte din kost, vi fokuserer på overspisning, vitaminer, mineraler, portionskontrol, de typiske mentale udfordringer folk står overfor, og så selvfølgelig giver vi jer løsninger :).
Der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

Maden:
Tre lækre måltider fra hotellets Michelin guide restaurant er inkluderet i prisen. Stor, frisk buffet, tre retter til både frokost og aften oven i. Og guess what! Man taber sig alligevel, fordi vi træner således forbrændingen stiger og arbejder for dig i døgndrift. Den slags lærer I også om, så I kan udnytte det, når I kommer hjem.

Hotel:
Stort, dejligt spa-hotel. Vi har skaffet gode priser på behandlinger, og ellers er svømmetræning med instruktør og benyttelse af mineralbassiner gratis. Der er også køleskab på de fleste værelser, hvis man ønsker at have snacks liggende.

BOOK din tur på viavana.dk – gør det nu, da tiden løber fra os.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time management: Sådan får jeg bedre overblik over min tid